Laura Juntunen

 Laura Juntunen Lataa painokelpoinen kuva

Oulu

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen toimittaja ja kirjailija, jonka tarinat nuorena pelastivat. Rakastan keskustella kirjoittamisesta kaikenikäisten lukijoiden kanssa.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen toimittaja ja kirjailija, jonka tarinat nuorena pelastivat. Puhun kirjoittamisesta suurella palolla, sillä se on minulle työ ja intohimo. Esikoistietokirjani, päihteitä ja syrjäytymistä käsittelevä Subutex-kaupungin kasvatit (Into Kustannus) julkaistiin elokuussa 2022.

Tällä hetkellä kirjoitan uutta populaaria tietokirjaa, joka käsittelee nuorten mielenterveysongelmia ja niistä selviytymistä.

Olen työskennellyt toimittajana useille eri medioille vuodesta 2014 lähtien. Työssäni olen erikoistunut yhteiskunnallisiin ongelmiin ja erilaisiin koskettaviin ihmiskohtaloihin. Journalismin ja kirjojen ohella kirjoitan myös runoja ja järjestän erilaisia lavarunoustapahtumia Pohjois-Suomessa. Koulutukseltani olen valtiotieteiden kandidaatti.

Rakastan keskustella kirjoittamisesta, journalismista ja kirjoista kaikenikäisten lukijoiden kanssa. Työni puolesta olen kokenut esiintyjä, ja olen vieraillut lukuisia kertoja myös kouluissa eri luokka-asteilla ympäri Suomen.

Mitä teen vierailulla?

Räätälöin vierailun aina yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan. Minulta luonnistuvat luennot, keskustelut, paneelit sekä nuorta rohkaisevat, inspiroivat puheenvuorot. Aiheita voivat olla esimerkiksi kirjoittamani teokset, työ kirjoittajana ja toimittajana, yksilöllinen urapolku, mielenterveys ja päihteet, terapeuttinen kirjoittaminen tai lavarunous. Voin myös ohjata kevyitä kirjoitusharjoituksia. Olen tottunut puhumaan kaikenikäisille yleisöille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi palveleva vierailu!

Tuotanto

Subutex-kaupungin kasvatit, 2022, Into Kustannus