Satu
Hovi

 Satu Hovi Lataa painokelpoinen kuva

© Hannele Maahinen

Pornainen

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Päiväkoti/Esikoulu , Alkuopetus , Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Minua kiinnostaa erityisesti suomalaisuus ja meidän oma historiamme: millaisia vaatteita käytimme, millaista ruokaa söimme, mitä yrttejä käytimme ja miten? Kuinka nämä tavat ovat vaikuttaneet siihen, millaisia me olemme nyt?

Tapani puhua ja vetää työpajoa on yleisöä mukaan keskusteluun ottava. Yhdessä voimme miettiä vastauksia vaikka ylläoleviin kysymyksiin.

Käy nettisivuillani katsomassa esimerkkiaiheita.

Mitä teen vierailulla?

Voin :
puhua ja pitää pdf-esityksiä. Minulla on tällöinkin aina mukana paljon näytteitä, ja osallistujat voivat kosketella / haistella ja maistella näytteitä aiheesta riippuen.
pitää työpajoja, joissa tehdään jotakin joko yhdessä tai jokaiselle omaa kotiin vietävää
viedä väen ulos kävelylle maistelemaan luontoa

Voin kertoa esim
keskiajan vaatetuksesta tai perinnekäsitöistä, kuten neulakintaan valmistuksesta. Tai sitten keskiajan ruuasta, ruokahistoriasta yleisemmin tai ruisleivän tai juustonteosta. Tai sitten luonnon- tai viljeltyjen yrttien käytöstä.

Tuotanto

Keskiajan maut, Art House 2015
Keskiajan puvut, Art House 2013