Satu
Hovi

 Satu Hovi Lataa painokelpoinen kuva

© Hannele Maahinen

Pornainen

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Minua kiinnostaa erityisesti suomalaisuus ja meidän oma historiamme: millaisia vaatteita käytimme, millaista ruokaa söimme, mitä yrttejä käytimme ja miten? Kuinka nämä tavat ovat vaikuttaneet siihen, millaisia me olemme nyt?

Minua kiinnostaa myös omavaraisuus ja luonnosta poimittava sekä helposti itse kasvatettava ravinto. Käytän yrttejä ravintona ja terveysvaikutteisesti.

Tapani puhua ja vetää työpajoa on yleisöä mukaan keskusteluun ottava. Yhdessä voimme miettiä vastauksia vaikka ylläoleviin kysymyksiin.

Mitä teen vierailulla?

Kirjoitan ja kerron mieluusti luonnonyrttien, viljeltyjen yrttien ja muiden syötävien kasvien ravinto-, terveys- ja kosmetiikkakäytöstä. Luennolla voit maistella yrttejä. Voin myös viedä sinut luontoon tai kokata kanssasi yrttiruokia.

Kerron mielelläni myös tietokirjailijan työstä ja sen myötä kohtaamistani haasteista.

Kerron ja esittelen myös viikinki-ja keskiaiajan käsitöitä, lääkintää sekä yrttien käyttöä ravinnossa. Voin kertoa, antaa työnäytöksen tai pitä työpajan rautakauden ja keskiajan vaatetuksesta tai perinnekäsitöistä, kuten neulakintaan valmistuksesta. Voin pitää työpajoja voin tai juuston valmistamisesta tai ruisleipätaikinan tekemisestä.

Tuotanto

Marjat, Readme.fi 2019
Yrttitarha, Readme.fi 2018
Luonnonyrtit, Readme.fi 2017
Keskiajan puvut, Art House 2013, 2. laajennettu painos 2017
Keskiajan maut, Art House 2015