Eveliina Hokkanen

 Eveliina Hokkanen Lataa painokelpoinen kuva

© D.R.

Keuruu

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen ikuinen luonnonlapsi ja utelias elämää, ihmisiä ja tarinoita kohtaan. Rakastan ilmaista itseäni sanoin ja kirjaimin.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen esikoiskirjailija, jonka uusin nuortenromaani ilmestyy syyskuun 2020 alussa. Suurimpia intohimojani elämässä on kirjoittaminen ja esiintyminen. Rakastan puhua ja kirjoittaa itselleni tärkeistä asioista ja luoda äänen heille, joilla ei sitä ole. Haluan yrittää ymmärtää erilaisia ihmisiä ja päästä heidän sydämensä tasolle. Ja tämä halu inspiroi kirjoittamaan ja kertomaan erilaisten ihmisten kokemuksia elämästä.

Kirjoittajana kirjoitan teemoista, jotka koskettavat omaa sydäntä ja elämääni. Olen avoin kirjoittamaan ja puhumaan omista kipukohdista ja kokemuksista ahdistuksen, syömishäiriön ja paniikin kanssa, sillä uskon avoimuuden hoitavan ihmisiä. Erityisesti nuorilla ja nuorilla aikuisilla on mielenterveyden ongelmia, joten heille puhuminen olisi teemojen puolesta itselleni luonnollista.

Kirjailijavierailuja en ole aiemmin tehnyt, mutta olen puhunut ja esiintynyt paljon erilaisissa tilaisuuksissa. Olen avoin kokeilemaan uutta ja luomaan erilaisia tilaisuuksia.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis jakamaan omaa elämäntarinaani ja puhumaan syvällisistä teemoista liittyen esimerkiksi. ahdistukseen, masennukseen, paniikkiin, syömishäiriöihin tai seksuaaliseen kaltoinkohteluun liittyen. Monet näistä teemoista liittyvät myös kirjoittamiini teksteihin.

Olen itse myös tavattoman innostunut lukemisesta, kirjoista ja kirjoittamisesta ja sytyn joka kerta, kun saan innostaa myös muita näihin asioihin. Olen itse lukenut koko elämäni ajan paljon ja erilaisia kirjoja, joten kirjavinkkaus on yksi sydäntä lähellä oleva osaaminen.

Sen lisäksi itselläni on paljon teemoja, mistä rakastan puhua, jotka eivät suoraan liity kirjoihin, mutta joita voi yhdistää etenkin nuorille pitämiin luentoihin. Näitä ovat esimerkiksi itsestä huolehtiminen, hyvinvointi, jaksaminen, opiskelu motivaatio.

Tuotanto

Naavalla kiedottu, 2020, Aikamedia