Nelli
Hietala

 Nelli Hietala Lataa painokelpoinen kuva

© Heikki Halme, Karisto

Hämeenlinna

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Kanta-Häme

Kuvaus

Olen syntynyt vuonna 1981, opiskellut monenlaista, mm. kirjoittamista Oriveden opistossa ja kirjallisuutta Jyväskylän yliopistossa. Olen julkaissut esikoisteokseni 2009. Sen jälkeen yhden novellikokoelman ja romaanin. Neljäs kirjani, nuortenromaani Miia Martikaisen kärsimysviikko ilmestyy tänä keväänä (2016). Olen kirjoittanut lyhyttä ja pitkää proosaa sekä nuorille että aikuisille. Kirjoittaminen on parasta mitä tiedän, sen avulla saan kiinni maailmasta.

Mitä teen vierailulla?

Kerron mielelläni kirjailijan työstä, proosan kirjoittamisesta ja kirjoistani. Useimmiten olen esiintynyt haastattelijan kanssa, mikä tekee tilanteesta luontevamman, mutta olen hoitanut kouluvierailuja myös yksin. Puhun mielelläni luovuudesta ja rohkeudesta. Olen käyttänyt paljon kirjoitusharjoituksia oman työskentelyni lähtökohtana, ja teetän niitä mielelläni myös muilla.

Tuotanto

Kielillä puhumisen taito, Aula & Co 2017
Miia Martikaisen kärsimysviikko, nuortenromaani, Karisto 2016
Käsipohjaa, romaani, Nemo 2014
Lintujen käytännöllisyydestä, novellikokoelma, Nemo 2011
39˚ luoteeseen, romaani, Nemo 2009