Tuomo Heikkinen

 Tuomo Heikkinen Lataa painokelpoinen kuva

© Tero Kyllönen

Oulu

Kirjailijavierailut
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Oululainen kirjailija, joka on kokenut esiintyjä, kertoo kirjastaan, kirjoittamisesta, lukemisesta sekä kirja-alasta.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Esikoisromaanini Sillanrakentaja (Aviador) julkaistiin 2023. Olen kokenut esiintyjä. Olen esittänyt runojani erilaisissa tilaisuuksissa vuodesta 2000 lähtien sekä omien tekstien esittämiskilpailuissa. Esiinnyn myös Mieskuoro Huutajissa. Lisäksi olen esiintynyt muusikkojen kanssa.

Minulle kirjoittaminen on elämäntapa ja tapa olla. Olen kirjoittanut runoja, kolumneja, käsikirjoituksia sekä lehtijuttuja. Olen myös opiskellut sekä proosakirjoittamista että elokuva- ja televisiokäsikirjoittamista Olen ollut perustamassa yhdistyksiä sekä kirjallisuusfestivaaleja.

Työskentelen Oulun kirjailijaseuran toiminnanjohtajana. Olen aiemmin toiminut kirjallisuuden läänintaiteilijana. Voin kertoa vierailuni aikana myös kirja-alasta.

Mitä teen vierailulla?

Pyrin muokkaamaan esiintymisen sisällön tilaajan toiveiden, kohderyhmän, ryhmään koon, osallistujien iän sekä vierailulle varatun ajan mukaan.

Voin kertoa kirjastani, kirjoittamisesta, lukemisesta sekä kirja-alasta tai pitää luennon jostakin kirjoittamiseen liittyvästä aiheesta. Voin olla haastateltavana, haastatella toista kirjailijaa, osallistua keskusteluihin tai vetää niitä.

Esiintymisen aikana luen mielelläni otteita tuotannostani. Voin toteuttaa esityksiä yhteistyössä myös muiden alojen taiteilijoiden, kuten muusikkojen, kanssa. Olen avoin esiintymään koulujen, laitosten ja seminaarien lisäksi myös epätavallisissa tapahtumapaikoissa. Tarvittaessa voin ohjata pieniä kirjoitusharjoituksia.

Tuotanto

Sillanrakentaja, 2023, Aviador