Pasi Hänninen

 Pasi Hänninen

© Pasi Hänninen

Jyväskylä

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjailija ja opettaja, joka pyrkii popularisoimaan robotiikkaan ja tekoälyyn liittyvää ilmiötä ja lisäämään ihmisten tietoisuutta siitä

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen jyväskyläläinen tietokirjailija ja opettaja, joka on suorittanut kolme korkeakoulututkintoa (tietotekniikka, teologia ja liiketalous). Intohimoni tutkijana, opettajana ja kirjailijana liittyvät uuteen teknologiaan, erityisesti robotiikkaan, tekoälypohjaisiin ratkaisuihin, sekä yleisesti tietotekniikkaan. Tietotekniikan opettamisen lisäksi olen toiminut uskonnonopettajana yläkoulussa ja lukiossa.Olen työskennellyt usean vuoden ajan opettajana Jyväskylän yliopistossa pitäen robotiikka- ja tekoälyaiheisia yliopistokursseja. Tammikuussa 2022 julkaistiin tietokirjani Robotiikka ja tekoäly – johdatus aiheeseen. Kirja antaa lukijalle taustasta riippumatta peruskäsityksen robotiikasta ja tekoälystä.Kerron mielelläni robotiikasta ja tekoälystä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Olen esiintynyt mm. radiossa sekä lehtihaastatteluissa tehden ilmiötä helpommin lähestyttäväksi. Olen lisäksi vieraillut robotiikka- ja tekoälyaiheisissa tilaisuuksissa puhumassa aiheesta.

Mitä teen vierailulla?

Olen ollut erilaisissa tilaisuuksissa ja vierailuilla jakamassa perustietoa ilmiöstä nimeltä robotiikka. Tämän aihepiirin ympärille pystyy rakentamaan monenlaisia kokonaisuuksia luennoista työpajoihin.

Tuotanto

Kirjallisuus:
Robotiikka ja tekoäly - johdatus aiheeseen, 2022, Tammertekniikka

Muut julkaisut:
Yhteiskunnan digimurros, 2021, Jyväskylän yliopisto
Robotiikka sosiaali- ja terveydenhoidon tukena, 2021, Jyväskylän yliopisto
Humanoidirobotti Pepper: mahdollisuuksia ja haasteita, 2018, Jyväskylän yliopisto
Palvelurobotiikka, 2018, Jyväskylän yliopisto