Lois Armas

 Lois Armas Lataa painokelpoinen kuva

© Veikko Somerpuro

Helsinki

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjoitan kirjoja. Kerron mielelläni siitä, kuinka kirjoittaminen kuuluu kaikille, ja kuinka se on ihmeellinen tapa tutustua itseemme.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen helsinkiläinen esikoiskirjailija – romaanini Flora ilmestyi toukokuussa 2023. Ennen Floraa olen kirjoittanut esseitä, lyhyitä tarinoita ja tarinoita lapsille, englanniksi, suomeksi ja espanjaksi.

Olen viimeisinä vuosina suunnitellut ja ohjannut luovan kirjoittamisen työpajoja aikuisille ja nuorille. Työpajoissa käsitellään lukemista ja kirjoittamista mainiona tapana tutustua itseemme: ne tarjoavat mahdollisuuden päästä tutustumaan mielikuvitukseemme, historiaamme ja unelmiimme.

Lähestymistapani on lempeä, informatiivinen ja kannustavaa: puhun mielelläni kirjoittamisesta, kirjallisuudesta ja lukemisesta – siitä, kuinka niiden harjoitteleminen antaa meille enemmän, kun osaisimme kuvitella.

Mitä teen vierailulla?

Romaanini käsittelee seuraavia teemoja, jotka ovat myös vahvat osaamisalueeni: ystävyys aikuisiällä, yksinäisyys, perhesuhteet, äitiys, koti, ja miten ihmiset voivat luoda hyvän koti itseensä.

Niiden lisäksi olen suunnitellut ja ohjannut luovan kirjoittamisen työpajoja aikuisille ja nuorille jo vuosia. Niissä, kuten vierailussa, kerron kirjoittamisesta, lukemisesta, ja luovuudesta ylipäätään: miten pääsemme kiinni omaan luovuuteemme? Miten löydämme ja tunnistamme mistä oikeasti haluamme kirjoittaa ja lukea? Onko kirjoittaminen vain kirjailijoille, tai kuuluuko se kaikille? (Kuuluu).

Vierailen suomeksi, englanniksi, ja espanjaksi.

Tuotanto

Flora, 2023, WSOY