Markus
Laakso

 Markus Laakso Ladda en bild som kan publiceras

© Jan-Peter Palmunen

Kuopio

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Norra Savolax

Beskrivning

Olen vuonna 1976 syntynyt tietokirjailija, muusikko, toimittaja ja valokuvaaja. Olen erikoistunut etenkin musiikki- ja kulttuuriaiheisiin. Esikoistietokirjani käsitteli kansainvälisesti poikkeuksellisen hyvin menestyneen Amorphis-yhtyeen historiaa. Muusikkona olen julkaissut viisi täyspitkää albumia ja yhden EP:n Kuolemanlaakso- ja Chaosweaver-yhtyeideni kanssa. Olen kirjoittanut ja kuvannut freelancerina kymmeniin lehtiin ja lukuisille muille toimeksiantajille vuodesta 2004 saakka.

Pyrin tietokirjailijana kertomaan tarinan totuudenmukaisesti ja informatiivisesti mutta myös viihdyttävästi ja mukaansatempaavasti, sillä arvostan samoja piirteitä myös tietokirjojen lukijana.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni niin kirjastani kuin kaikesta populaarimusiikkiin tai kirjoittamiseen liittyvästä. Erityisosaamisalueeni on metallimusiikki, mutta minulla on laaja tietämys myös muunlaisesta musiikista.

Esiinnyn mielelläni paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Esiintymistyylini on rento ja asiallinen mutta myös hauska, jos tilaisuus sitä vaatii.

Produktion

Amorphis (Like Kustannus Oy, 2015)
Amorphis – Die Officielle Biographie (Edition Roter Drache, 2016), saksankielinen käännös