Markus Laakso

 Markus Laakso Ladda en bild som kan publiceras

© Petri Damstén

Kuopio

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lågstadium , Lukio/ammattikoulu , Högstadium

Beskrivning

Olen vuonna 1976 syntynyt tietokirjailija, muusikko, toimittaja ja valokuvaaja. Olen erikoistunut etenkin musiikki- ja kulttuuriaiheisiin. Esikoistietokirjani käsitteli kansainvälisesti poikkeuksellisen hyvin menestyneen Amorphis-yhtyeen historiaa. Muusikkona olen julkaissut viisi täyspitkää albumia ja yhden EP:n Kuolemanlaakso- ja Chaosweaver-yhtyeideni kanssa. Olen kirjoittanut ja kuvannut freelancerina kymmeniin lehtiin ja lukuisille muille toimeksiantajille vuodesta 2004 saakka.

Pyrin tietokirjailijana kertomaan tarinan totuudenmukaisesti ja informatiivisesti mutta myös viihdyttävästi ja mukaansatempaavasti, sillä arvostan samoja piirteitä myös tietokirjojen lukijana.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni niin kirjoistani kuin kaikesta populaarimusiikkiin tai kirjoittamiseen liittyvästä. Erityisosaamisalueeni on metallimusiikki, mutta minulla on laaja tietämys myös muunlaisesta musiikista.

Esiinnyn mielelläni paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Esiintymistyylini on rento ja asiallinen mutta myös hauska, jos tilaisuus sitä vaatii.

Produktion

Folk Metal Big 5 – Suomalaiset folk metal -jättiläiset, Like 2020
Amorphis – Die Officielle Biographie (Edition Roter Drache, 2016), saksankielinen käännös
Amorphis, Like 2015