Laura Malmivaara

 Laura Malmivaara Lataa painokelpoinen kuva

© Antti Rintala

Helsinki

Kirjailijavierailut
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjoitan ihmisistä ja elämän käännekohdista. Haluan päästä lähelle, niin kirjoittajana kuin esiintyjänä.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Esikoiskirja ilmestyi kolme vuotta sitten ja seuraava tulevana syksynä. Olen kirjoittanut autofiktiota, mutta myös jatkokertomuksen, äänikirjan ja elokuva-käsikirjoituksia. Kirjoittajana minua kiinnostaa arjen kauneus, ihmisten kohtaamiset ja niiden jättämät jäljet.

Olen esiintynyt paljon näyttelijänä, mutta myös itsenäni. Olen puhunut erilaisissa tilaisuuksissa monipuolisesta työstäni, läsnäolosta, havainnoinnin tarkkuudesta ja sen myötä kirjoittamisen merkityksestä omassa kasvussa. Luen työkseni toisten kirjoittamia kirjoja, omien lisäksi, ja äänikirjan mahdollisuudet kiinnostaa aiheena.

Kirjoitan äitiydestä, perhe-elämästä, joten nuorten hyvinvointi on lähellä sydäntä. Esiintyjänä voin käyttää myös kuvamateriaalia, jota minulla valokuvaajana on runsaasti.

Mitä teen vierailulla?

Olen kiinnostunut autofiktiosta, äänikirjojen kehittämisestä ja draamasta. Voin luennoida kohtaamisen tärkeydestä ja vuorovaikutuksesta. Olen koulutukseltani teatteritaiteen maisteri ja olen puhunut kontaktista ja kohtauksen rakentamisesta usein. Olen kirjoittanut käsikirjoituksia tv-sarjoihin (monet niistä eivät ole yltäneet tuotantoon asti tosin) ja elokuviin, minulla on monipuolinen ymmärrys draamasta niin kirjoittajana kuin esiintyjänäkin.

Tuotanto

Vaiti, 2021, Otava
Sähköä ilmassa, 2023, Otava äänikirja
Iltatähti, 2024, Otava