Emma
Vepsä

 Emma Vepsä Ladda en bild som kan publiceras

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Nyland

Beskrivning

Olen 32-vuotias helsinkiläinen ihmisoikeus- ja tasa-arvokysymyksiin erikoistunut toimittaja-tietokirjailija ja valokuvaaja. Minua kiinnostavat konfliktit ja kriisit, mutta etenkin tavallisten ihmisten tavallinen elämä. Kirjoissani pyrin tarjoamaan uudenlaisia näkökulmia maailmaan, murtamaan ennakkoluuloja ja kasvattamaan luottamusta ihmisten välillä.

Olen esiintynyt aikaisemmin erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, eri ikäisille ja kokoisille yleisöille. Lisäksi olen vieraillut televisio- ja radio-ohjelmissa ja tehnyt yhdessä toimittaja Markus Kuokkasen kanssa 17-osaisen podcast-sarjan ”Vepsän käsikirja liftareille” journalismin joukkorahoituspalvelu Rapportiin.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni luottamuksesta, oman mukavuusalueen ulkopuolelle asettumisesta, ennakkoluulojen murtamisesta, ihmisoikeuksista, tasa-arvosta, kulttuurienvälisistä kohtaamisista ja työstäni toimittajana ja tietokirjailijana.

Produktion

Tie Teheraniin: peukalokyydillä Iraniin, Atena 2019
Asfalttivolgaa etelään: peukalokyydillä Moskovasta Afganistaniin, Atena 2018