Tiina Tuppurainen

 Tiina Tuppurainen Ladda en bild som kan publiceras

© Jonne Räsänen / Otava

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen yhdenvertaisuuteen erikoistunut kirjailija, toimittaja, bloggaaja ja kokenut esiintyjä, joka puhuu mielellään feministisistä teemoista.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Beskrivning

Olen toiminut 14 vuotta journalistina eri medioissa ja pätevöitynyt työssäni esiintymiseen. Kirjoissani käsittelen minulle rakkaita aiheita: yhdenvertaisuutta, lgbtiq-kulttuuria ja luokkaeroja. Kirjoitan samoista aiheista Tiina The Feminist -blogissani ja osallistun aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Päivisin työskentelen sisältöstrategina kaupallisten sisältöjen parissa.

Olen tottunut esiintyjä ja räätälöin esitykseni aina kohderyhmän mukaan. Puhun mielelläni mielen hyvinvoinnista, yhdenvertaisuudesta, sukupuolen moninaisuudesta ja vähemmistöistä. Olen huumorintajuinen feministi ja terävä puhuja, joka kohtaa yleisönsä empaattisesti.

I’m a writer with a background of 14 years in journalism. Currently I work as a content strategist producing commercial content. My novels deal with equality, lgbtiq-culture and class differences. In my blog Tiina The Feminist I discuss societal issues and minorities. I’m an experienced performer, humorous speaker and a badass feminist.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni kirjoittamisesta, sukupuolen moninaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, mielenterveydestä ja yhteiskunnallisesta eriarvoisuudesta. Olen ammattieditori ja olen vetänyt sekä kirjoittamis- että editointikoulutuksia. Olen perehtynyt erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin. Myös työhyvinvointi ja työpaikkakiusaaminen ovat minulle tuttuja teemoja.

Produktion

Kuvittelen sinut vierelleni, 2020, Karisto.
Hänen valtansa alla, 2021, Karisto.