Katja Törmänen

 Katja Törmänen Ladda en bild som kan publiceras

Oulu

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kirjoitan fantasiamaustettua proosaa, tiheätunnelmaiseksi ja koukuttavaksi kiitettyä, ja esiintyjänä olen luonteva ja innostava.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lågstadium , Lukio/ammattikoulu

Beskrivning

Kirjoitan fantasian kirjomaa proosaa, niin aikuisille kuin nuoremmillekin. Karhun morsian -kirjani (2018) voitti Liken ja Tähtivaeltajan spekulatiivisen fiktion kirjoituskilpailun, ja sen itsenäinen jatko-osa Maan tytär ilmestyi Likeltä toukokuussa 2020. Lisäksi olen kirjoittanut kaksi kirjaa lasten ja nuorten fantasiasarjaan Heskilian perilliset.

Esiintymisestä nautin, erityisesti kun saan puhua kirjoittamisesta ja lukemisesta, ja minua onkin kiitetty luontevaksi ja innostavaksi esiintyjäksi.

I write prose that is embroidered with fantasy, for adults and younger ones as well. My book The Bear’s Bride, published in February 2018, won a speculative fiction writing contest in 2016, and its sequel Maan tytär was published in May 2020. Besides these I have written two books for my fantasy series The Heirs of Heskilia.

I enjoy giving speeches and workshops, especially when I get to talk about writing and reading, and I have been said to be a relaxed and inspiring speaker.

Vad jag gör under besöken

Kerron kirjailijan työstä ja arjesta, ideoiden synnystä ja kehittelystä, miten kirjan maailma rakennetaan ja siihen liittyvästä taustatyöstä. Pidän mielelläni myös luovan kirjoittamisen työpajoja.

Produktion

https://like.fi/kirjailijat/katja-tormanen/

- Maan tytär, 2020, Like.
- Karhun morsian, 2018, Like.
- Kesänkaitsijat. Heskilian perilliset osa 2. 2016, Books on Demand, GmbH.
- Kevääntekijät. Heskilian perilliset osa 1. 2015. Osuuskunta Lilith.