Marja Toivio

 Marja Toivio

Järvenpää

Författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kirjailijana ja entisenä juristina puhun ja keskustelen mielelläni romaanieni asianajomaailmasta ja lasten asemasta avioeroissa.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset

Beskrivning

Olen kirjailija ja juristi, ja kirjoittanut paljon entisessä työssä tutusta asianajomaailmasta. Olen tottunut esiintymään niin oikeudessa kuin messulavalla ja puhun mielelläni teosteni aihepiiristä kuten lapsen asemasta avioerossa, netin vaaroista, lastensuojelusta.  Olen myös haastatellut paljon kirjailijoita heidän tuotannostaan kirjasadoissa.

Vad jag gör under besöken

Olen valmis puhumaan teosteni aihepiireistä, asianajomaailmasta ja lasten asemasta avioeroissa aikuisten riitojen välikappaleena, netin vaaroista nuorille sekä myös mielenterveyskuntoutujien asemasta, jota olen käsitellyt esikoisteoksessa ja viimeisimmässä Finnjet, My Love-romaanisssa. Myös luovan kirjoittamisen opinnoista annan mielellään vinkkejä ja keskustelen kirjoittamisesta. Olen pitänyt luentoja, antanut haastatteluja ja haastatellut itse paljon muita kirjailijoita ja myös ryhmätöitä teosten aihepiireistä olen kokeillut.

Produktion

Finnjet, My Love (2020, Atrain & Nord)
Lapsilta kielletty (2018 Arktinen Banaani)
Kuka lasta varjelee (2016 Arktinen Banaani)
Lain yläpuolella (2014 Arktinen Banaani)
Lastani et tapaa (2013 Arktinen Banaani)
Suljettu ovi (2008, Minerva Kustannus)