Annika Suvivuo

 Annika Suvivuo Ladda en bild som kan publiceras

© Niclas Mäkelä

Hollola

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Esikoistietokirjailija, toimittaja ja luonto-ohjaaja. Tiede ja tarinat ihmisen ja muiden luontokappaleiden tulkkeina. Keskustelu innostaa!

Målgruppen för mina böcker

Vuxna

Beskrivning

Kirjoittajana olen erikoistunut luontoon sekä ihmisen ajoittain myrskyisään suhteeseen sen kanssa. Esikoistietokirjani Matka jään reunalle (Otava 2023) asettuu tieto- ja kaunokirjallisuuden rajamaille. Kokemuksellisessa ja luonnontieteitä yleistajuistavassa teoksessa nautitaan lyyrisestä kielestä, johon talvi ja jäät salaperäisyydellään kutsuvat. Olen kiinnostunut pohtimaan tarinallista tietokirjoittamista sekä tekijän että lukijan näkökulmasta. Kirjoittavana luonto-ohjaajana puhun ja keskustelen mielelläni siitä, millaisia sanoja ja lauseita luontohetket meissä nostavat ja mitä nuo sanat voivat meille kertoa.

Vad jag gör under besöken

Puhun ja keskustelen mielelläni tarinallisesta tietokirjoittamisesta, luonnon sanallistamisesta ja tieteen yleistajuistamisesta. Haastattelu, luento tai paneelikeskustelu sopivat. Vierailun sisältö riippuu tilaajan toiveista, ryhmän koosta ja vierailulle varatusta ajasta ja paikasta. Pidän lisäksi sisällä tai ulkona järjestettäviä työpajoja luontokokemuksen sanallistamisessa. Ohjelmassa voin tilaajan toiveen mukaan painottaa esimerkiksi leikillistä viihtymistä tai hiljaista hyvinvointia ja muistelua. Sopii myös erityisryhmille.

Produktion

Matka jään reunalle, 2023, Otava