Kati Reijonen

 Kati Reijonen Ladda en bild som kan publiceras

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen innostava puhuja, jonka tietämys ja elämänkokemus on laaja.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna

Beskrivning

Olen kokenut esiintyjä ja opettaja. Minulla on pedagoginen pätevyys ja olin vuosia (ruotsinkielisessä)  ammattikorkeakoulussa muotoilun yliopettajana. Olen luennoinut ja opettanut suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lähdin suurten elämänkriisien jälkeen kulkemaan uutta polkua. Opiskelin meditaatio-ohjaajaksi USA:ssa ja aloin blogata ja kirjoittaa kirjoja. Minulla on myös podcast Hengenmenot.

Missioni on rohkaista ihmisiä tutkimaan ihmisyytensä syvempiä kerroksia. Tänä kahtiajakautumisen ja vastakkainasettelun aikana meidän pitäisi keskittyä siihen mikä meitä yhdistää eikä siihen, mikä erottaa. Haluan avata mielekästä ja älykästä keskustelua henkisyydestä, jota kirjailija Michael A. Singer kutsuu ”sisustensa siivoamiseksi”. Sosiologi Abraham Maslowin mukaan yhteys meitä isompaan on yksi ihmisen tarpeista, mutta mitä se tänäpäivänä voisi tarkoittaa?

Vad jag gör under besöken

Voin puhua kirjoittamisesta, keski-iästä, vaihdevuosista, elämänhallinnasta, meditoinnista (jota kutsun nollaamiseksi), mindfulnessista (jota kutsun läsnäämiseksi), elämän tarkoituksesta, Jumalasta, henkisyydestä, tieteen ja viisauden dynamiikasta, uushenkisyydestä, maailman viisausperinteistä, jaksamisesta, elämän tarkoituksesta.

Voin puhua myös palvelumuotoilusta.

Voin pitää nollaus (meditointi) ja läsnäys (mindfulness)-työpajoja.

Produktion

Lyhyt matka perille. Elämästä, meditaatiosta ja rakkaudesta (Atena, 2016)
Iso ajatus. Pitäisikö Jumalalle antaa vielä mahdollisuus (Atena 2018)
Vastustamaton. Miten elää niin ettei tarvitse katua kuolinvuoteellaan (Atena, tulossa alkuvuodesta 2021)