S. N. Pires

 S. N. Pires Ladda en bild som kan publiceras

© Minerva Kustannus

Jyväskylä

Författarbesök
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kirjoitan maagista realismia ja spekulatiivista fiktiota aikuisille ja nuorille. Innoittajiani ovat mielen kiemurat ja maailman mysteerit.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Beskrivning

Kirjoitan maagista realismia ja spekulatiivista fiktiota aikuisille ja nuorille. Innoittajiani ovat mielen kiemurat ja maailman mysteerit. Tarinat ovat vetäneet minua voimakkaasti puoleensa varhaisesta lapsuudesta saakka. Taaperona piirsin tarinoita. Kun opin aakkoset, aloin kirjoittaa niitä. Minusta on kiehtovaa, että kirjaimin ja siveltimen vedoin voi taikoa aineettomasta kiinteää. Sanat ja kuvat monitulkintaisine merkityksineen ovat ikkunoita, jotka aukeavat erilaisten tunteiden ja mielikuvien maailmoihin, synnyttävät oivalluksia asioiden ja ilmiöiden yhteyksistä. Ammennan kirjoitustyöhön monista kiinnostuksistani, joita ovat muun muassa kansanperinne, metafysiikka, kognitiotiede, luontoyhteys ja ihmisyys.

Vad jag gör under besöken

Minulle sopii esiintyminen haastattelijan kanssa tai ilman. Kielinä suomi ja englanti. Vierailulla voin kertoa työstäni kirjailijana ja kirjan syntyprosessista. Voin kertoa kirjastani ja lukea otteita siitä. Minusta olisi mukavaa, että tilaisuus on vastavuoroinen. Kuuntelen mielelläni, mitä ajatuksia ja tunteita tekstini on herättänyt, ja keskustelen tarinan taustoista ja teemoista. Kommentit ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita. Luova työ mielletään itseilmaisuksi, mutta minulle kirjoittaminen on yhtä paljon vuorovaikutuksen keino. Haluan luoda yhteyden lukijaan niin tekstini kautta kuin kasvotusten.

Produktion

Karhunkiertäjä, Pedon sydän -trilogian 1. osa, 2018, Minerva
Yökulkija, Pedon sydän -trilogian 2. osa, 2020, Minerva