Sari Peltoniemi

 Sari Peltoniemi Ladda en bild som kan publiceras

Lempäälä

Författarbesök
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kerron kirjallisuudesta kaiken ikäisille innostavasti ja vuosien kokemuksella.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lågstadium , Förskola , Lukio/ammattikoulu , Högstadium

Beskrivning

Kirjoitan pääosin lapsille ja nuorille. Olen tehnyt kirjailijavierailuja 2000-luvun alusta saakka. Useimiten kerron omista teoksistani ja kirjailijan työstä, mutta toisinaan sovitaan jokin teema, kuten fantasia, kummitustarinat tai vaikka kirjoittaminen ylipäätään. Jos on tilan puolesta mahdollista, niin pidän oppilaille vierailun alussa pienen visailun tai jonkin muun harjoituksen, johon kaikki voivat osallistua. Vierailuun voidaan myös liittää työpajan pitäminen.

Vad jag gör under besöken

Voin puhua kirjallisuudesta, kirjailijan työstä tai kirjoittamisesta ylipäätään. Kerron omasta tuotannostani taustatarinoiden ja sattumusten kautta sekä kirjavinkkari-tyyliin. Vastaan oppilaitten kysymyksiin, ja melkein aina sen voi tehdä pienen tarinan avulla. Minulla on opettajatausta, joten luokkahuone on tuttu paikka: pystyn arvioimaan tilanteita ja valtsemaan toimintatapoja sen mukaan.

Aikuisille olen esiintynyt esim. koulutuksissa. Voin kertoa vaikkapa työstäni ja teoksistani tai kirja-alasta yleisesti. Otan tilaajan toiveet huomioon.

Produktion

http://www.nuorisokirjailijat.fi/peltoniemi-sari.html