Jyri
Paretskoi

 Jyri Paretskoi

© Mira Paretskoi

Iisalmi

Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Norra Savolax

Beskrivning

Olen iisalmelainen kirjailija ja puolihulvaton vesseli, joka tietää kuinka saada jopa vähän lukevat pojat lukemaan.

Vad jag gör under besöken

Vierailuillani innostan kuulijoitani lukemisen pariin, esittelen tuotantoani ja kerron työstäni. Pyrin vuorovaikutuksellisuuteen ja osallistavaan otteeseen, käytän usein draamamenetelmiä ja huumoria elävöittämään vierailuani.

Lukukeskukseen tulleita opettajien palautteita kouluvierailujeni jälkeen:

”Oppilaat olivat hyvin kiinnostuneita kirjasta. He kyselivät heti seuraavana päivänä kirjaa itselleen luettavaksi. Suurin osa ilmoitti haluavansa lukea kirjan ennemmin tai myöhemmin. Esittely oli niin mieleenpainuva ja erilainen, että kiinnostus heräsi lähes jokaisella.”

”Esiintyminen oli niin luonnollista. Hän vastasi oppilaiden kysymyksiin kivalla tavalla ja tunnelma luokassa oli "kiva fiilis".

”Oppilaat vitosista yseihin olivat Jyrin esiintymisen jälkeen todella innostuneita. Jotkut nuoremmista hakivat nimmareita ja kertoivat, etteivät ole ennen nähneet elävää kirjailijaa, pelkkiä "kuolleiden kirjailijoiden kuvia kirjoissa vaan". Heille oli jo elämys sinänsä, että kohtasivat Todellisen Kirjailijan”

Produktion

Shell's Angles - aivot narikkaan, Karisto 2018
Nimetön, Karisto 2017
Shell’s Angles ja beibit, Karisto 2015
Shell's Angles ja Kalajoen hiekat, Karisto 2014
Shell's Angles, Karisto 2013