Seppo
Mustaluoto

Ställen för uppträdanden

Gymnasium , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Nyland

Beskrivning

Minulta on julkaistu kaksi toimintajännäriä – minulla on ammattisotilaan ja lainvalvontaviranomaisen tausta, joten osaan kirjoittaa niin sanotusti kokemuksen perusteella. Ehkä vahvuuteni on myös vetävän tarinan rakentaminen.

Olen varsin kokenut esiintyjä, koska olen toiminut myös opetustehtävissä. Kirjailijuuteen liittyviä esiintymisiä olen tehnyt esimerkiksi kirjamessuilla, kirjastoissa, kirjakaupoissa ja tapahtumissa. Pidän esiintymisistä. Minusta on mukava luoda kontakti yleisön kanssa, ja uskon yleisön viihtyvän. Taustani vuoksi ihmiset haluavat usein kuulla, kuinka sotilaasta on tullut kirjailija ja keskustelut kiertyvät usein tämän aiheen ympärille.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta. Koen myös tärkeäksi luoda mielenkiintoa lukemista kohtaan. Etenkin lukio-varusmiesikäisten nuorten innostaminen kirjojen ääreen on lähellä sydäntäni.

Myös se, kuinka ns. tavallinen ihminen voi tulla kirjailijaksi on minua lähellä oleva aihe. Ei kirjailijaksi tuleminen välttämättä aina vaadi kirjallisuuden yliopisto-opiskeluja - on myös olemassa muita teitä. Monella ihmisellä on haave kirjoittaa kirja, ja minulla on monta hauskaa ja opettavaista tarinaa, kuinka on mahdollista päästä maaliin.

Produktion

Kuoleman safari 2019
Slaavilainen peli, 2018