Anne Lukkarila

 Anne Lukkarila Ladda en bild som kan publiceras

Rovaniemi

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen luovan kirjoittamisen ohjaaja, kirjailija, kustantaja ja yrittäjä - ideoita ja esiintymiskokemusta piisaa erityyppisiin vierailuihin.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lågstadium , Förskola , Lukio/ammattikoulu , Högstadium

Beskrivning

Olen ammattikirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ohjaaja. Vedän avointen yliopistojen luovan kirjoittamisen perus- ja aineopintokursseja. Tuotan ja ohjaan omia Kirjoita Paremmin -kursseja sekä lähikursseina että etä-ja verkko-opetuksena. Kirjailijana profiloihin itseni ammattikirjoittajaksi: yritysasiakkailleni teen tilauksesta erityyppisiä artikkeleita ja lehdistötiedotteita. Olen kirjoittanut ja minulta on julkaistu yrittäjien tilauselämäkertoja, jatkis aikakauslehteen, chick-lit, runokokoelmia, e-oppaita, dekkari ja lastenkirja. Työn alla on draamakäsikirjoituksia, YA-teos ja lisää dekkareita.

Aiemman työurani olen tehnyt kouluttajana ja innovaattorina yritysmaailmassa, taustaani sisältyy myös pitkäaikaista lava-esiintymiskokemusta musiikin tiimoilta. Hallitsen myös kustannusalan kiemurat ja mahdollisuudet oman AK Kustannus -toimintani kautta. Lähestymistavoissa tai teemoissa en tee ennalta mitään rajauksia, olen avoin monentyyppisille ratkaisuille – ideoidaan niitä yhdessä!

Vad jag gör under besöken

Voin pitää työpajoja, luentoja, puheita, haastatteluja tai vaikkapa juontoja luovan kirjoittamisen ja kustantamisen eri teemoista.

Voin kertoa tarinallisten muistelmateosten ja tietokirjojen tekemisen prosessista. Näkökulmana voi olla elämäkerran kirjoittaminen tai se, miten oman osaamisen voi muuntaa tietokirjojen muotoon.

Runojen kirjoittaminen on lähellä monen suomalaisen sydäntä, monesti aivan lapsesta ja esiteinistä asti. Kerron mielelläni lisää runojen kirjoittamisesta, voimme myös runoilla yhdessä mukavien harjoitusten avulla.

Olen myös indiekustantaja (AK Kustannus), joten kerron mielelläni kustantamiseen liittyvistä kokemuksista ja siihen, miten voit tehdä oman kirjan liki ilmaiseksi. Olen myös bloggari, ja minulla on e-verkkokirjakauppa, jonka kautta julkaisen ja markkinoin omaa tuotantoa. Julkaisen omaa liikkeenjohdon e-opassarjaa sekä Kirjoita paremmin -opassarjaa luovan kirjoittamisen tueksi.

Kerron mielelläni tarinallisten muistelmateosten ja tietokirjojen tekemisen prosessista. Näkökulmana voi olla elämäkerran kirjoittaminen prosessina tai se, miten oman osaamisen voi muuntaa tietokirjojen muotoon.

Voit tutustua tarkemmin osaamiseeni sivuillani www.akkustannus.com sekä www.kirjoitaparemmin.fi.

Produktion

Tutustu sivuihini www.akkustannus.com ja www.kirjoitaparemmin.fi !

MM.:
Strategiaa suomeksi - käsikirja strategian maailmaan (Tärppejä ja työkaluja liikkeenjohdon oppaat), omakustanne 2015, myynnissä verkkokirjakaupoissa
Tarinallinen muistelmateos Kioskinpitäjä ja keisarinna – Päivikki Palosaaren elämää, Hullu Poro Oy 2016
Strategiaa suomeksi – käsikirja strategian maailmaan (Tärppejä ja työkaluja liikkeenjohdon e-oppaat) E-kirja PDF, AK Kustannus 2017
Keltanuttuisen Tontun tarina, työryhmän jäsen ja käännös englanninkielisestä audiosta, Hullu Poro Oy 2017 (julkaisu 7 eri kielellä)
Strategiaa suomeksi – 7 askelta toimivaan strategiaan (Tärppejä ja työkaluja liikkeenjohdon e-oppaat) ePub, AK Kustannus 2017
Strategiaa suomeksi – 8 työkalua strategian toteuttamiseen (Tärppejä ja työkaluja liikkeenjohdon e-oppaat) ePub, AK Kustannus 2017
Sata vuotta satumaata – poromiehen palkisilla, sid., AK Kustannus 2017 (ensipainos 2017, lisäpainos 2017, 2. painos 2018)
Tee laatukäsikirja – yritystoiminta yksiin kansiin (Tärppejä ja työkaluja liikkeenjohdon e-oppaat) PDF, AK Kustannus 2017
Lettusuu ja Kratin aarteet – satu osana ”Lapin satumaa – satukirja Lapista” antologiaa, SKR Lapin rahasto 2017
Keltanuttuinen Tonttu ja Seitakiven salaisuus, sid., (suomi, englanti) Hullu Poro Oy 2017
Kaamoksen herättämä, sid., ja PDF, AK Kustannus 2017 (lisäpainos 2018)
Bloggaa! E-opas kirjoittajalle, PDF, AK Kustannus 2018 (Kirjoita paremmin™-sarjaa)
Kaikki ihosi kyyneleet, sid., ja PDF, AK Kustannus 2018 (runokokoelma)
Pöytälaatikosta päivänvaloon – 7 päivän runokurssi aloittelevalle runoilijalle, PDF, AK Kustannus 2018 (Kirjoita paremmin™-sarjaa)