Hanna-Riikka Kuisma

 Hanna-Riikka Kuisma Ladda en bild som kan publiceras

© Sami Kokko

Pori

Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen kokenut kirjailija ja tehnyt paljon luentoja/esiintymisiä laidasta laitaan. Erityisesti virtuaalivierailut kiinnostavat tällä hetkellä!

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola

Beskrivning

Olen aikuisille kirjoittava prosaisti, olen julkaissut novelleja ja romaaneja. Kirjoitan psykologista fiktiota, jossa olen kuvannut tähän mennessä pääosin yhteiskunnan ja ihmisyyden pimeää puolta. Olen halunnut kertoa huono-osaisista ja syrjäytyneistä, kuvata mielenterveysongelmia, köyhyyttä, väkivaltaa ja päihdeongelmia. Samalla kuitenkin kieltäni on sanottu kauniiksi ja lyyriseksi. Kaiken kantavana voimana ja vastapainona on rakkaus. Tärkeintä minulle on kuvata ihmistä, ihmisen mysteeri ja sen ratkaisemisen mahdoton tehtävä on asia, joka saa minut tarttumaan tarinaan yhä uudestaan.

Kirjailijuus ei ole minulle pelkästään työ: se on elämäntapa.

Vad jag gör under besöken

Kerron mielelläni omista kirjoistani tai keskustelen niihin liittyvästä aihepiiristä. Voin myös kertoa yleisesti kirjailijuudesta ammattina, eli mitä se minun näkökulmastani on. Vakavammin tai kevyemmin. Käy haastattelijalla tai ilman. Kielenä suomi, tilaisuudesta riippuen myös englanti.

Tällä hetkellä erityisesti virtuaalivierailut kiinnostavat!

Produktion

Kerrostalo, 2019, Like
Viides vuodenaika, 2016, Like
Valkoinen valo, 2013, Like
Sydänvarjo, 2011, Like
Käärmeenpesä, 2007, WSOY
Elinkautinen, 2005, Like

Tekstejä novelleista esseisiin erilaisissa antologioissa