Mari Koistinen

© Otto Virtanen
Helsinki
Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Skriv ut faktapaket om författaren och hens produktion. Du kan använda faktapaketet till att marknadsföra författarbesöket.
Rennosti ja kiinnostavasti ruuasta, keksinnöistä, varautumisesta ja vastuullisuudesta.
Målgruppen för mina böcker
Vuxna
Beskrivning
Olen erikoistunut tieteen popularisointiin ja ruokaan liittyviin kysymyksiin. Vahingossa keksityt (Tammi 2025) käsittelee keksintöjä ja tuotteita, jotka ovat syntyneet enemmän tai vähemmän vahingossa. Pahan päivän varalle (Tammi 2024) taas sukelsi varautumisen maailmaan: on tärkeää pitää kotona vettä ja ruokaa, mutta yhtä lailla merkitystä on suhteilla toisiin ihmisiin. Ruokaan ja ruoantuotantoon liittyviä kirjojani ovat Hyvä paha jalostus, Syötkö väärennettyä ruokaa?, Ruokamysteerit ja Hunaja.
Olen työskennellyt erilaisissa viestintään ja ruokaan liittyvissä tehtävissä ja luennoinut vuosien varrella erilaisissa tilaisuuksissa mm. ruokaan ja kulutukseen liittyen. Olen käynyt puhumassa mm. ammatillisissa oppilaitoksissa ja erilaisten järjestöjen tilaisuuksissa. Koulutukseltani olen kuluttajaekonomiaa pääaineena opiskellut maatalous-metsätieteiden maisteri. Tällä hetkellä toimin tietokirjailijana.
Vad jag gör under besöken
Ruoka, ruuan tuotanto, maatalous, ekokriisi ja vastuullisuus ovat tietokirjailijatyöni avainsanoja. Näistä aiheista voin luennoida eri näkökulmista. Lisäksi puhun mielelläni kotitalouksien varautumisesta. Yllättävien keksintöjen historia on myös innostavaa ja kiehtovaa.
Muotoilen mielelläni esiintymiseni erilaisiin tilaisuuksiin ja erilaisille kohderyhmille sopivaksi. Myös etäluennot käyvät minulle.
Produktion
Vahingossa keksityt, 2025, Tammi
Pahan päivän varalle, 2024, Tammi
Hyvä paha jalostus, 2023, Vastapaino
Lautasmatka, 2023, Aula
Syötkö väärennettyä ruokaa? 2020, Into
Digideiteillä, 2018, Otava
Ruokamysteerit, 2017, Otava
Hunaja: Luonnon oma makeuttaja, 2015, Paasilinna