AP Kivinen

 AP Kivinen Ladda en bild som kan publiceras

© D.R.

Jyväskylä

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen kirjailija / runoilija, lavarunouden Suomen mestari, jolla on kokemusta työpajojen ohjaamisesta kaiken ikäisille kirjoittajile.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Lågstadium , Förskola , Gymnasium/yrkesskola , Daghem/förskola , Högstadium

Beskrivning

Olen jyväskyläläinen kirjailija/esiintyvä runoilija. Olen julkaissut kolme runokokoelmaa, joista viimeisin on ’Tulen maasta jossa odotetaan uutta kevättä’ (2020). Tšernobylin kissat (2016) oli Tiiliskivi-palkintoehdokkaana. Muutama runoni on mukana myös eroottisen nykyrunouden antologiassa, ’Olet täyttänyt ruumiini tulella’ (2017). Teksteissäni on vahva rytmiikka ja poljento. Vaikutteita voi nähdä esim. beat-runoudesta ja rock-lyriikasta. Elämänkaaren ja kasvamisen teemat, lapsuuden ja nuoruuden kuvasto nousee usein keskiöön. Runojen lisäksi olen julkaissut novellin Hotelli Sylvia -joulukalenteriantologiassa sekä sanoittanut folk/rock -biisejä suomeksi ja englanniksi. Mainittakoon vielä ghanalaisen Anansi tekee revontulet -eläinsadun suomennos (2020). Esiintyvänä runoilijana voitin Poetry Slamin / lavarunouden Suomen mestaruuden 2015. Koulutukseltani olen draamaan erikoistunut KM, luokanopettaja. Olen ohjannut sanataiteen työpajoja kaiken ikäisille kirjoittajille.

Vad jag gör under besöken

Voin tulla kirjailijavierailulle, joka sisältää omien tekstieni esittämistä, keskustelua ja/tai haastattelun.

Vaihtoehtoisesti voin toteuttaa erilaisia luovan kirjoittamisen työpajakokonaisuuksia kaiken ikäisille ryhmille.
Työpajan aiheena voivat olla runot, proosarunot tai lyhytproosa. Olen vuosien varrella esiintynyt monenlaisilla lavoilla, minkä lisäksi minulla on draamaohjaajan pätevyys, joten esiintymiseen liittyvät työpajat onnistuvat myös.

Oli vierailun sisältö sitten ikäryhmälle sopiva työpaja tai oman työni esittely, pyrin aina tekemään aiheesta helposti lähestyttävän, samaistuttavan.

Produktion

Runoteokset:
Tulen maasta jossa odotetaan uutta kevättä, Reuna Kustantamo 2020
Tšernobylin kissat (Proosarunoelma lempeää anarkiaa ja rakkautta), Reuna Kustantamo 2016
Valloittaja (Proosarunoja isältä pojalle), omakustanne 2013

Lastenkirjat:
Anansi tekee revontulet (Ghanalaisen eläinsadun suomennos), Enostone 2020

Proosa:
Paperi-Jussi. Novelli Hotelli Sylvia - joulukalenteri 2020 -antologiassa. (Reuna Kustantamo 2020)