Helena Kastikainen

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Millenniaalisaarnaajatar – Puhetta itsensä johtamisesta ja johtajana kasvamisesta

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola

Beskrivning

Olen valmentaja & puhuja, joka luennoi itsensä johtamisen ja johtajana kasvamisen teemoista. Yleisöjäni ovat intiimit tilaisuudet aina satojen ihmisten seminaareihin. Käyn puhumassa enimmäkseen oppilaitoksissa (markkinoinnin ja liiketalouden opiskelijoille) sekä yrityksissä esihenkilöille.

Esikoiskirjani Pikkupomosta johtajaksi (2020, Kustantamo S&S) käsittelee aihetta, kuinka kasvetaan johtajaksi lähtökohdista huolimatta. Puhun omista virheistäni ja tarjoan yleisölle samaistumispintaa käytännön kokemusteni kautta. Olen aloittanut urani 12-vuotiaana kahvilatyöntekijänä ja työskennellyt urallani mm. yhtenä Suomen nuorimmista tavaratalojohtajista 23-vuoden ikäisenä. Johtaminen on tekemistä ja teemme kaikki sitä jossain muodossa.

Vad jag gör under besöken

Puheenvuoroni ovat enimmäkseen luentoja itsensä johtamisen ja esihenkilönä kehittymisen teemoista. Lähestyn aiheita käytännön esimerkkien kautta ja kerron myös omista epäonnistumisistani. Puheenvuoroissa korostan myös aina henkilökohtaisen kasvun sekä itsensä kehittämisen tärkeyttä. Jokainen puheenvuoro räätälöidään vielä puheenvuoron tilaajan tarpeisiin ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Puheenvuoroni käsittelevät myös sisäisen maailman muokkaamista (sisäisen puhe) ja asenteen merkitystä.

Produktion

Pikkupomosta johtajaksi - Nuoren naisen opas, Kustantamo S&S 2020