Anu
Hopia

 Anu Hopia Ladda en bild som kan publiceras

© Ara Hopia

Helsinki

Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Kulturevenemang

Landskap

Nyland

Beskrivning

Ruoan tutkimukseen liittyvä tietokirjailija.

Vad jag gör under besöken

Luentoja (aiheet esim. ”Molekyyligastronomia – luonnontieteellinen näkökulma ruokaan”, ”Kemiaa keittiössä”, ”Myytit murtuvat keittiössä”), demoja, työpajoja (esim. myyttien murtamista), luonnontieteellisiä kokkikursseja. Luennon ja demot vedän itsenäisesti, työpajoihin ja kokkikursseille tarvitsen apua esim. järjestävältä taholta.

Produktion

Vähemmän lihaa - kohti kestävää ruokakulttuuria, toim. Hanna Mattila, Gaudeamus 2016
Kasvikset kemistin keittiössä, Minerva 2016
Kaksi Kokkia ja Kemisti, Nemokustannus 2014
Kemiaa Keittiössä, Nemokustannus 2008
Moniaistinen keittokirja, Turun yliopisto, www.5DCookbook.fi