Suvi Auvinen

 Suvi Auvinen Ladda en bild som kan publiceras

© Meri Björn

Helsinki

Översättarbesök
Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök
Festtal

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Rohkea keskustelija ja kirjoittaja, joka kohtaa mielellään kaikenikäisiä lukijoita.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Lågstadium , Förskola , Gymnasium/yrkesskola , Högstadium

Beskrivning

Rohkea keskustelija ja kirjoittaja, joka kohtaa mielellään kaikenikäisiä lukijoita. Suvi Auvinen on tullut tunnetuksi kirjailijana, aktivistina ja ajattelijana. Media-alan moniosaaja on sekä kääntänyt kirjallisuutta että tuottanut omia teoksia. Auvisen ensimmäinen kokonaan oma teos, journalistinen tietokirja Lihan loppu, ilmestyi syksyllä 2019. Tämän jälkeen Auvinen on kirjoittanut artikkeleita kokoelmiin, tehnyt keittokirjan ja työskentelee parhaillaan novellien, esseiden ja romaanikäsikirjoituksen parissa. Auvinen on tullut tunnetuksi etenkin yhteiskunnallisista teemoistaan.

Päivystävä anarkisti -tittelillä julkisuuteen noussut tekijä on ottanut rohkeasti esiin niin eriarvoistumisen, eläintuotannon kuin ilmastokriisinkin kysymyksiä. Ammatiltaan Auvinen on teatteripedagogi ja valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna 2011. Opettajataustansa ansiosta Auvinen on taitava kohtaamaan erilaisia ryhmiä ja tekemään vierailusta vuorovaikutteisen ja ikimuistoisen.

Vad jag gör under besöken

Luento, keskustelu, haastattelu, paneeli, inspiraatiopuheenvuoro: kaikki onnistuu! Olen ammattiesiintyjä ja käyn jatkuvasti puhumassa hyvin erilaisille yleisöille eri tilaisuuksissa. Viime aikoina olen puhunut erityisesti ilmastokriisin ja ruoantuotannon kysymyksistä, mutta sydäntä lähellä ovat myös digitalisaatio, yksilöiden kantokyky kiihtyvässä maailmassa, lasten asema yhteiskunnassa, muutokset, Suomen sisäpolitiikka sekä rohkeus ja oman tien kulkeminen. Olen tottunut puhumaan niin lapsiryhmille, teineille kuin ammattiseminaareissakin, joten kohderyhmälle kuin kohderyhmälle esiintyminen onnistuu.

Produktion

Kaltainen valmiste, oma esseekokoelma, Kosmos 2021
Lapsiperheen vegaanikeittokirja (keittokirja yhdessä Elina Innasen kanssa), Kosmos 2020
Tartunta (novelli kokoelmaan), Kosmos 2020
Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle? (artikkeli kokoelmaan), WSOY 2020
13 katseluasentoa – Miltä televisio tuntuu? (essee kokoelmaan), Kosmos 2020
Lihan loppu, journalistinen tietokirja, Kosmos 2019