{ Ohjeita }
Ohjeita tilauksen tekemiseen

Ohjeita tilauksen tekemiseen

1. Lukukeskuksen tilaajapalvelusta löydät kauno- tieto- ja näytelmäkirjailijoita, kääntäjiä, käsikirjoittajia, kuvittajia ja sarjakuvantekijöitä, joita voi tilata esiintyjiksi. Voit selata kirjailijoita ilman kirjautumista.

2. Jos haluat tilata esiintyjän, rekisteröidy ensin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröityneenä käyttäjänä näet myös oman tilaushistoriasi ja tietosi löytyvät automaattisesti tilauslomakkeesta. Jatkossa voit kirjautua aina samoilla tunnuksilla.

3. Voit etsiä sopivaa kirjailijaa nimellä tai tarkemmalla haulla. Kertomalla mm. yleisön iän, esiintymispaikan tai esiintymiskielen löydät sopivia esiintyjiä. Pääset tekemään tilauksen klikkaamalla “tutustu kirjailijaan”. Jos haluamaasi kirjailijaa ei löydy tietokannasta, voit siirtyä suoraan tilauslomakkeeseen, ja tilata haluamasi kirjailijan. Lukukeskuksen tuottaja selvittää, onko kyseistä kirjailijaa mahdollista saada vierailulle.

4. Täytä tilauslomake. Mitä tarkemmat tiedot annat vierailusta, sitä nopeammin tilauksesi on mahdollista käsitellä. Vierailuun liittyviä lisätietoja voit täyttää lisätietokenttään, samoin varatessasi samalla tilauksella useamman vierailun. Huomioithan, että kouluvierailuissa yleisön koko vaikuttaa vierailun hintaan.

5. Tehtyäsi tilauksen Lukukeskuksen tuottaja käsittelee tilauksen, ottaa yhteyttä kirjailijaan ja selvittää muut tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen saat viestin varauksen etenemisestä ja arvion vierailun kustannuksista. Tietoa palkkioista ja matkakorvauskäytännöstä löytyy Kirjailijavierailut-valikon kohdasta Ohjehinnasto (tähän linkki myöhemmin)

6. Lukukeskus tekee vierailusta sopimuksen ja laskuttaa tilaajaa jälkikäteen.

Asiakaspalvelu puh. 050 4134232.

 

Jari
Tammi

Uusimaa

Päätin tulla kirjailijaksi jo silloin, kun opin kirjoittamaan. Pidän myös esiintymisestä, olen näyttelijän poika. Osaan ottaa eri-ikäiset yleisöt haltuuni rennosti…

Tutustu kirjailijaan

Mirja
Pyykkö-Larsson

Uusimaa

Olen ammatiltani toimittaja ja tehnyt TV-ohjelmia 39 vuotta. Olen työssäni tavannut ihmisiä erilaisista elämäntilanteista, erilaisista ammateista, eri-ikäisiä, eritavoin ajattelevia ja…

Tutustu kirjailijaan

Kauko
Röyhkä

Varsinais-Suomi

Kirjailija/lauluntekijä. Toistakymmentä romaania plus muita teoksia, kirjoittanut suositut henkilökuvat näyttelijä- ja venäjänmatkaaja Ville Haapasalosta ja kamppailulajiharrastaja-extremevaeltaja Arman Alizadista. Kolmisenkymmentä albumia…

Tutustu kirjailijaan