Metti Vuosku (ent. Löfberg)

 Metti Vuosku (ent. Löfberg) Lataa painokelpoinen kuva

Tampere

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjoittaja ja luovan toiminnan ohjaaja, jolle tärkeintä on mielikuvituksen herättäminen, leikkiin innostaminen ja vahvuuksien etsiminen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Tuotantooni kuuluu näytelmiä nuorille ja aikuisille, riippuvuuksista ja rakkaudesta kertova romaani, runokokoelma muistamisesta ja unohtamisesta sekä tietokirja aikuisten leikkimisestä.

Ohjaan luovaa kirjoittamista, hyvinvoinnin lisäämiseen pyrkivää vapaata kirjoittamista, yhteisöllisiä leikkiohjauksia sekä aikuisille että lapsille ja luennoin tarinallisten pelien kirjoittamisesta, dramaturgiasta ja käsikirjoittamisesta.

I am a writer and an istructor for creative writing. I have written plays for youths and adults, a novel about addiction and love, a poetry collection about remembering and forgetting and a book about playing adults.

I instruct creative writing, writing courses for increasing well-being, communial playing sessions for adults and children and give lectures about writing stories for games and script writing.

Mitä teen vierailulla?

Ohjaan luovan kirjoittamisen, leikkimisen ja tarinallisuuden kursseja ja työpajoja erilaisilla teemoilla. Olen ohjannut esimerkiksi tekstitaitoja erityisnuorille, sanataidetta vapautuville vangeille, pelitarinankerrontaa nuorille ja leikkimisen kautta heittäytymistä työyhteisöille.

Luennoin mieluusti dramaturgiasta, tarinallisuuden hyödyntämisestä työelämässä, leikkimisestä erityisesti aikuisille ja puhun kirjoittamisen ja luovan alan työn monipuolisuudesta.

Minulle on tärkeää toimia innostajana ja kehittäjänä. Vierailuillani pyrin aina vastavuoroisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Vierailuni voivat olla toiveista riippuen lyhyitä tai pidempiä.

Tuotanto

Aikuisten leikkikirja, 2020, Tuuma-kustannus (yhdessä Anette Siilin kanssa)
Tervakoski 2-näytelmä, 2018, Napialan Työväennäyttämö
Rypyt ja harmaat, 2017, Mediapinta Oy, Suomi 100 runokirjaa-sarja
Nervosa, 2017, Torni kustantamo
Tervakoski-näytelmä, 2015, Napialan työväennäyttämö