Veera
Vähämaa

Turku

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Olen esikoislastenkirjailija, taidekasvattaja ja yhteisötaiteilija. Kirjoittamisen lisäksi ohjaan lapsille sanataidetyöpajoja kahdella alakoululla ja yhdellä eskarilla. Kirjoitan myös korvarunoja muistisairaiden ikäihmisten kanssa sekä runomuotokuvia osana kirjoittajaryhmä Tapiiria. Uskon vahvasti leikin ja mielikuvituksen kantavaan voimaan sekä taiteellisten kohtaamisten merkitykseen osana hyvinvointia!

Mitä teen vierailulla?

Vierailuilla voin toteuttaa sisältöjä hyvin laaja-alaisesti:
tarjoan osallistavia kokonaisuuksia, joissa lapset tai aikuiset voivat tehdä matalan kynnyksen sanataideharjoituksia sekä kuulla samalla työstäni kirjailijana. Koska oma lastenkirjani on jännitystarina, erityisesti dekkarityöpajat eri ikäisille lukijoille ja kirjoittajille ovat mukavia!

Kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille voin esitellä menetelmiä, joilla lapsia ja nuoria houkutellaan lukemisen ja kirjoittamisen pariin. Vierailut voivat myös käsitellä kirjoittamista ja lukemista erilaisten erityisryhmien, kuten muistisairaiden ikäihmisten tai erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa.

Toteutan myös perinteisiä kirjailijavierailuja, joilla kerron työstäni sanataiteen ammattilaisena ja luen ääneen tekstejä esikoislastenkirjastani Muistoroiston jäljillä (Myllylahti 2020) tai yhdessä Timo Harjun kanssa kirjoitetusta esseerunoteoksesta Korvarunoja (ntamo 2019).

Toteutan myös yhdessä Maarit Haapasaaren kanssa Kirjoitetaan Koiralle -työpajoja, joissa sanataideharjoitusten muusana, on suuri lempeä berninpaimenkoira!

Tuotanto

Lastenkirja Muistoroiston jäljillä, Myllylahti 2020
Esseerunoteos Korvarunoja, ntamo 2019