Eila Vähäkuopus

 Eila Vähäkuopus

© Sanna Krook

Oulu

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Tuon filosofista ajattelua elämästä esiin lapsille ja nuorille. Olen viestinnän ammattilainen ja logoterapiaohjaaja, joka maalaa tauluja.

Kirjojeni kohderyhmä

Alakoulu , Alkuopetus , Päiväkoti/esikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen viestinnän ammattilainen ja logoterapiaohjaaja. Logoterapiaohjaajat auttavat ihmisiä löytämään elämästä tarkoituksen ja tarkoitus löytyy varsinkin hetkistä.

Tämä filosofia sopii ihan kaikille, se on elämänmyönteistä filosofiaa, mutta siinä puhutaan myös vaikeista asioista kuten kuolemasta. Olen kirjoittanut esikoiskirjani lapsille, se on Viktor Franklin logofilosofiaan perustuva Äiti, kerro mikä on elämän tarkoitus, Basam Books 2022. Kirjoitan aiheesta myös nuorille.

Olen kertonut lastenkirjastani ja logofilosofiasta webinaareissa ja olen kiinnostunut myös virtuaalisista esittelyistä.

Mitä teen vierailulla?

Kerron kirjastani/kirjoistani. Kerron myös kirjojen kuvittamisprosessista, miten jokainen voi maalata tauluja ja kirjoittaa.

Puhun Viktor Franklin logofilosofiasta - tekemisen, kokemisen ja asennoitumisen merkityksestä, ilosta ja inspiroitumisesta, vapaudesta ja vastuusta, kaikesta siitä, mistä ihmisen oma elämä koostuu ja miten se oma tiimalasi muotoutuu. Miten jokaisen on hyvä löytää jokin asia, jonka ottaa omakseen.

Tuotanto

Äiti, kerro mikä on elämän tarkoitus, 2022, Basam Books.