Tiina Tuppurainen

 Tiina Tuppurainen Lataa painokelpoinen kuva

© Jonne Räsänen / Otava

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen yhdenvertaisuuteen erikoistunut kirjailija, toimittaja, bloggaaja ja kokenut esiintyjä, joka puhuu mielellään feministisistä teemoista.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen toiminut 14 vuotta journalistina eri medioissa ja pätevöitynyt työssäni esiintymiseen. Kirjoissani käsittelen minulle rakkaita aiheita: yhdenvertaisuutta, lgbtiq-kulttuuria ja luokkaeroja. Kirjoitan samoista aiheista Tiina The Feminist -blogissani ja osallistun aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Päivisin työskentelen sisältöstrategina kaupallisten sisältöjen parissa.

Olen tottunut esiintyjä ja räätälöin esitykseni aina kohderyhmän mukaan. Puhun mielelläni mielen hyvinvoinnista, yhdenvertaisuudesta, sukupuolen moninaisuudesta ja vähemmistöistä. Olen huumorintajuinen feministi ja terävä puhuja, joka kohtaa yleisönsä empaattisesti.

I’m a writer with a background of 14 years in journalism. Currently I work as a content strategist producing commercial content. My novels deal with equality, lgbtiq-culture and class differences. In my blog Tiina The Feminist I discuss societal issues and minorities. I’m an experienced performer, humorous speaker and a badass feminist.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni kirjoittamisesta, sukupuolen moninaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, mielenterveydestä ja yhteiskunnallisesta eriarvoisuudesta. Olen ammattieditori ja olen vetänyt sekä kirjoittamis- että editointikoulutuksia. Olen perehtynyt erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin. Myös työhyvinvointi ja työpaikkakiusaaminen ovat minulle tuttuja teemoja.

Tuotanto

Kuvittelen sinut vierelleni, 2020, Karisto.
Hänen valtansa alla, 2021, Karisto.