Leena Sharma

 Leena Sharma Lataa painokelpoinen kuva

© Tommi Tuomi / Otava

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen Suomen Kuvalehden toimittaja ja kolmen tietokirjan kirjoittaja. Olen esiintynyt kirjojen tiimoilta Arto Nybergin haastatteluohjelmasta Radio Rockin lähetyksiin. Olen myös käynyt luennoimassa ammatillisissa opistoissa, ammattiyhdistysliikkeiden tapahtumapäivillä ja kirjastoissa.

Teemat ovat vaihdelleet kirjojen keskeisistä teemoista myös yksityiselämän puolelle. Olen siis tottunut vastaamaan aivan kaikenlaisiin kysymyksiin ja keskustelemaan joko fokusoidusti kirjojeni aihepiiristä tai niistä yksityiseen laajentaen.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis pitämään sekä yksityisiä luentoja kirjojeni aihepiireistä tai osallistumaan laajempiin paneeleihin tai työryhmiin. Jos yleisö on tutustunut teokseen etukäteen, esitystapojen mahdollisuus luonnollisesti laajenee huomattavasti.
Pidin Tampereen yliopistolla keskustelutilaisuuden, jossa kuuntelijat jaettiin puolesta- ja vastaväittäjiin ja Turun yliopistolla osallistuin tilaisuuteen, jossa olin ikään kuin syytettyjen penkillä vastaaamassa kirjani herättämiin negatiivisiin reaktioihin ja (kuulijoiden mielestä) virheellisiin väittämiin.

Tuotanto

Ken leikkiin ryhtyy - julkisuuden himo ja hinta (Gummerus 2007)
Ne - kohtaamisia perussuomessa (Otava 2014)
Ikuiset ystävät - Suomen ja Neuvostoliiton kulttuurisuhteet sotien jälkeen (SKS 2018)