Juhani Seppänen

 Juhani Seppänen

Helsinki

Kirjailijavierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Minut on luokiteltu tietokirjailijaksi. Minulle genre on sivuseikka. Tärkeintä että teksti on hyvää suomea ja sisällöllisesti mielenkiintoista. Olen kirjoittanut kolme tietokirjaksi luokiteltua teosta.

Kolumnoin Ilta-Sanomiin. Olen kirjoittanut lähes 1000 kolumnia eri alan lehtiin.

Olen juontanut tv-sarjaa Kuningas Alkoholi ja tällä hetkellä 2 tv-sarjaa työn alla. Toinen asiaohjelma, jossa juontajana. Toinen draamaa, jossa toisena käsikirjoittajana.

Mitä teen vierailulla?

Olen puhunut isyydestä/vanhemmuudesta, työelämästä ja alkoholista eli kirjojeni aiheista. Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Ranskassa. Esiinnyn suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai tarvittaessa myös ranskaksi.
Lisäksi teen koulutuksia.

Tuotanto

Selvästi juovuksissa, Otava 2006, tehty näyttämösovitus "Spikfull" Lilla Teatern, 2011
Hullu työtä tekee, Otava 2004
Ensimmäinen sana on isä, Otava 2000

Minulta on julkaistu novelli "Hyppytorni" Suomen Lääkärilehdessä (vuotta en muista). Olen ollut osallisena mieskirjailijoiden jatkikseen Me Naiset -lehdessä 2010 (tai 2009), muut kirjoittajat: Riku Korhonen, Kauko Röyhkä, Juha Itkonen, Jarkko Sipilä. Nimi oli "Poika".

Kolumnoin Ilta-Sanomiin. Olen kirjoittanut lähes 1000 kolumnia eri alan lehtiin (Uusi Suomi, Nykypäivä, Suomen Kuvalehti, YLE Radio1, irralliset mm. Gloria, Sport, Eeva, Anna, Terveys ja kauneus, Hippos, Työterveyslääkäri, Medisiinari...)