Antti
Salo

 Antti Salo

© Vanessa Montano

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Monipuolinen kirjoittaja ja kokenut esiintyjä. Olen vuonna 2019 julkaissut novellikokoelman ja lastenlorukirjan sekä toiminut nuorten tietokirjasarjan toimituskunnassa. Vuodelle 2020 tulossa aikuisten ja lasten kummitusaiheinen kirja sekä jatkoa lastenloruille ainakin yhden teoksen verran, toivottavasti myös toinen novellikokoelma ja lastenromaani. Kirjoitan myös aktiivisesti esseitä aiheena etiikka, historia, ympäristöasiat, ihmisyys.

Olen luennoinut, esitelmöinyt ja kouluttanut, esiintynyt isoille ja pienille yleisöille.

Tutustu Antti Salon luentoihin ja työpajoihin

Mitä teen vierailulla?

Uskon voivani vastata hyvinkin erilaisiin vierailutoiveisiin. Pidän kovasti keskustelevasta, osallistavasta esiintymistavasta, ja se tuntuu olevan myös yleisölle palkitsevin.

Koulutukseni on teologian maisteri ja hum. kand. kirjallisuustieteestä. En edusta mitään uskontoa tai tarkalleen määritettyä vakaumusta. Minua kiinnostavat ikuisuusaiheet siinä kuin yhteiskunnallinen keskustelukin tai kirjallisuuden kysmysten käsittely ja työelämän haasteiden pohdinta. "Vakavan puoleinen stand-up" on hyvä lyhyenä esityksenä, mutta pidemmässä on hyvä osallistaa yleisöä kysymyksin ja mielipiteen vaihdoin.

Olen myös laatinut n. 8 h work shop -tyyppisen koulutuksen riimillisen runon / lorun / rapin tekemisestä, huomion kohteena rytmi, mitta, loppusointu sekä tunteen välittäminen ja asian ilmaisu.

Olen hyvin avoin ehdotuksille ja ideoille.

Tuotanto

Uuslöyttymaankoira ja muita novelleja, Lector 2019
Metsän kansa puuhissansa, lastenloruja, Lector 2019
Ammatteja a:sta ö:hön 1-6, nuorten tietokirjasarja, toim., Lector 2019