Ulla-Maija Rouhiainen

 Ulla-Maija Rouhiainen

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen sujuva ja hyväntuulinen esiintyjä kun tiedän mistä puhun! Olen Helsinki -opas ja palaute opastuksistani on erittäin myönteinen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Kerron kulttuurihistoriasta, kirjoista ja matkailusta. Olen Helsinki-opas, opastan Hietaniemen hautausmaalla, Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa, Suomenlinnassa, Olympiastadionilla, Talvipuutarhassa, Kansallismuseossa, Oodi-kirjastossa, Seurasaaressa, Työväentalossa, Vallisaaressa, Tuusulanjärvellä, Porvoossa. Järjestän kirja- ja kirjastokierroksia, ruokakierroksia, naisten historiasta kertovia kierroksia varsinkin Hietaniemen hautausmaalla, luontokierroksia Kallvikin niemellä ja Vanhankapunginlahdella, design- ja arkkitehtuurikierroksia. Vaikka mitä. Kirjoitan parhaillan kirjaa Hietaniemen hautausmaan naisista.

Mitä teen vierailulla?

Kerron, opastan ja teen digitaalisia esityksiä eri teemoilla. Kerron kulttuurihistoriasta, kirjoista ja matkailusta.

Olen Helsinki-opas, opastan Hietaniemen hautausmaalla, Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa, Suomenlinnassa, Olympiastadionilla, Talvipuutarhassa, Kansallismuseossa, Oodi-kirjastossa, Seurasaaressa, Työväentalossa, Vallisaaressa, Tuusulanjärvellä, Porvoossa.

Järjestän kirja- ja kirjastokierroksia, ruokakierroksia, naisten historiasta kertovia kierroksia varsinkin Hietaniemen hautausmaalla, luontokierroksia Kallvikin niemellä ja Vanhankapunginlahdella, design- ja arkkitehtuurikierroksia. Vaikka mitä.

Kirjoitan parhaillaan kirjaa Hietaniemen hautausmaan naisista.

Tuotanto

Tuotanto kotisivuilla:
https://ullistravelstudio.fi/ullis/