Markku Rönkkö

 Markku Rönkkö Lataa painokelpoinen kuva

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Humaani kirjailija, jolla on kiinnostavaa kerrottavaa.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen helsinkiläinen kirjailija, julkaissut romaaneja, näytelmiä, novelleja, esseitä ja tietokirjan ja kirjoittanut televisioon. Kirjamessujen lisäksi olen vieraillut kirjakaupoissa, kirjastoissa, kouluissa, lukupiireissä ja räätälöinyt esiintymisiä erilaisille ryhmille, kuten juristeille ja vapaamuurareille. Olen ollut tv-kameran edessä useasti. Kirjailijana avaan mielelläni teoksieni kätköjä, kerron niiden lähtökohdista, synnystä ja vastaanotosta. Samalla tulee väkisin kerrotuksi jotakin myös itsestään.

Edellisessä ammatissani mainonnan suunnittelijana ja copywriterina esiinnyin päivittäin, minkä lisäksi pidin alan esitelmiä usean sadan ihmisen joukoille. Mainonnan koulutusta olen antanut 30 vuoden ajan korkeakouluissa ja aikuiskoulutuksen laitoksissa. Useita ihmisiä kiinnostaa vuonna 2008 tekemäni ratkaisu: miksi maan palkituin copywriter, jonka kuukausipalkka oli suurempi kuin pääministerin, lopetti palkkatyön ja jäi kirjailijaksi.

Mitä teen vierailulla?

Räätälöin esitykseni kuulijakunnan mukaan ja tilaajan toiveita kunnioittaen. Tiedän ihmisestä, maailmasta ja kirjallisuudesta paljon ja taiteen tavaramuodosta, mainonnasta, kaiken.

Tuotanto

https://like.fi/kirjailijat/markku-ronkko/