Pepi Reinikainen

 Pepi Reinikainen Lataa painokelpoinen kuva

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Esittelen mielelläni elämäntehtäväkseni kokemaani Elämänkaarikirjoitus-mallia tavalla, josta myös kuulijat/yleisö on pitänyt.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen viimeiset parikymmentä vuotta ensisijaisesti keskittynyt kehittämääni Elämänkaarikirjoitus-malliin (Ekk) ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Ohjaamillani kursseilla on eri puolella Suomea ja ulkomaillakin ollut reilut 1000 elämäänsä prosessoivaa ja siitä kirjoittavaa ihmistä. Ekk-pohjalta räätälöin jatkuvasti myös lyhytkursseja ja teema-iltoja erilaisten ja -ikäisten ihmisten tarpeisiin. PowerPoint-kuvasarjan avulla asian esittely on eräänlainen show, joka tuntuu pitävän yleisön hereillä!

Fiktiot vv. 1988-2001, ovat fantasiaan luokiteltuja, mutta paljolti niidenkin aihepiiri perustuu omaan kokemukseen. Viimeisin kirjani “Nuoruuteni Nunnala”, 2018, oli omaelämäkerrallinen ja muutakin kuin vain koulukokemus.

Mitä teen vierailulla?

Esittelen kuvasarjalla Elämänkaarikirjoitus-mallia ja sen johdannaisia, myös viimeisimmästä kirjasta - joka perustuu omakohtaiseen sisäoppilaitoskokemukseen - on kuvasarjaesitys.

Työpajatyöskentelyä on mahdollista räätälöidä elämäkertakirjoittamisesta, muutaman tunnin tai esimerkiksi viikonlopun verran. Käytän mieluiten suomea, mutta englanniksikin voin kommunikoida.

Tuotanto

Fiktiiviset teokset, jotka ovat tulossa myös digi- ja äänikirjoiksi lähiaikoina: '
"Hullu, ihana lintu - Metsäkyyhky", 1988, AH
"Pimeän pesä, paratiisi", 1990, AH
"Täyttyvä matala", 1993, Kp
"Rakastajan kasvot", 1997, Kp
"Enkelten leikki", 2001, KA

Tietokirjat: "Elämänkaarikirjoitus ja ihmisen vuodenajat", 2007, Kp
"Elämässä eteenpäin - irti uhriutumisesta", 2014, Kp
"Nuoruuteni Nunnala - sisäoppilaitoksen salatut vuodet", 2018, Docendo

Kustantajat: Art House, Kirja-Aurora, Kirjapaja, Docendo