Marisha Rasi-Koskinen

 Marisha Rasi-Koskinen Lataa painokelpoinen kuva

© Harri Hinkka / WSOY

Tampere

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Palkittu kirjailija ja psykologi, joka kirjoittaa ajan, paikan ja kulttuurien rajat ylittävää, yleisinhimillistä proosaa.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa sekä aikuisille että nuorille. Kirjoittamalla havainnoin ja tutkin erityisesti ihmismielen sisäistä maisemaa mutta kaikki teokseni ovat myös vahvasti yhteiskunnallisia. Kirjoittajana minua kiinnostavat erilaiset rajapinnat ja murroskohdat sekä ihmismielen sisällä, ihmisten välillä että elämässä ja maailmassa.

Olen koulutukseltani psykologi ja ennen vapaaksi kirjailijaksi ryhtymistä työskennellyt pitkään lasten, nuorten ja perheiden parissa. Kirjoittamisen lisäksi käytän valokuvaa tarinoideni ja sisäisen todellisuuteni kuvittamiseen. Keväällä 2019 ilmestynyt nuortenromaanini Auringon pimeä puoli voitti lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon.

Mitä teen vierailulla?

Kerron teosteni synnystä ja kirjailijan työstä sekä kirjoittamisesta prosessina (inspiraatio, alitajunnan kautta kirjoittaminen, kirjoittaminen seikkailuna). Kerron mielelläni myös psykologin ja kirjailijan työn yhteydestä sekä esimerkiksi valokuvauksen ja musiikin merkityksestä kirjoittamisessa. Voin myös teettää kirjoitusharjoituksia.

Tuotanto

REC, romaani, Kustantamo S&S 2020
Auringon pimeä puoli, nuortenromaani, WSOY 2019
Eksymisen ja unohtamisen kirja, romaani, WSOY 2017
Vaaleanpunainen meri, novellikokoelma, WSOY 2014
Valheet, romaani, WSOY 2013
Katariina, romaani, Avain 2011