Marjo
Rantanen

 Marjo Rantanen Lataa painokelpoinen kuva

© Robert Nyblin/ Atelier Nyblin

Vantaa

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia!

Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, luovuutta ja tehokkuutta. Se auttaa meitä oppimaan ja tekemään parempia päätöksiä. Huono tunnelma lamaannuttaa ja saa meidät kääntymään toisiamme vastaan. Hyvä tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennamme menestykseen. Se on energiaa, joka syntyy sinussa. Mitä tunnelmalle tapahtuu, kun sinä tulet paikalle?

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun ja tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut kirjat Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) ja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018). Hän on suosittu ammattipuhuja ja stand up -koomikko. Marjo valmentaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parempaa tunnelmaa, kokemuksia ja hyvinvointia. Lisäksi hän valmentaa yrittäjiä ja nuoria löytämään omat vahvuutens. Marjo on myös suosittu vierailijaluennoitsija oppilaitoksissa. Hänen tyylinsä puhujana on asiantunteva, mutta stand upin keinoin yleisöä viihdyttävä.

Teoksista

Tunnelmajohtaja: Tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys. Hyvä tunnelma antaa energiaa ja auttaa onnistumaan. Huono tunnelma saa meidät keskittymään vääriin asioihin ja tekemään huonoja päätöksiä. Miten tunnelmaa voi johtaa, ja miksi tunnelmalla on väliä? Miksi tunnelma tarttuu kaikissa kohtaamisissa? Mitä tunnelmalle tapahtuu, kun tapahtuu ihmiset? Kirja antaa tunnelmajohtajalle työkaluja johtaa sekä omaa että yhteisön tunnelmaa. Lukija pääsee pohtimaan, minkälainen oma tunnelmajohtamisen tyyli on ja miten sitä kannattaa kehittää. Kirja sisältää innostavia harjoituksia ja pohdintoja, jotka ovat ajankohtaisia läpi elämän. Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut esimiestyylin, ryhmädynamiikan ja henkilökemian lisenssivalmentaja sekä ammattipuhuja. Rantanen on myös stand up -koomikko ja tuottaa omaa stand up -klubia Helsingissä.

Tunnelmamuotoilu: Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia! Hyvä tunnelma lisää luovuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta. Se sitouttaa, auttaa oppimaan nopeammin ja tekemään parempia päätöksiä. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki – niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia ja tunnelmaa sekä tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelmamuotoilu yhdistää palvelumuotoiluun uuden ulottuvuuden: mitä todella koemme ja tunnemme kohtaamisissa. Tunnelmamuotoilussa yhdistellään oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta. Yhä useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Asiakaskokemuksia syntyy kuitenkin muuallakin kuin vain liike-elämässä. Jokainen kohtaaminen sisältää asiakaskokemuksen elementtejä. Tunnelmamuotoilussa puitteet luovat kokemuksen mitä tapahtuu, prosessit luovat tarinan miten tapahtuu ja vuorovaikutus luo tunteen miten koimme tapahtuneen. Tunnelmaan vaikuttavat jokaisen omat sisäiset tekijät mutta myös kaikki ulkopuoliset tekijät, viestit ja signaalit. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana. Tässä kirjassa käsitellään, miten luoda kokemuksia ja johtaa tunnelmaa erilaisin keinoin kaikissa kohtaamisissa. Kirjassa yhdistellään oppeja aivotutkimuksista, vuorovaikuttamisesta sekä komiikan ja elokuvien maailmasta.

Mitä teen vierailulla?

Marjon aiheita:
- Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia
- Sinä olet tunnelmajohtaja
- Miten yrittäjä voi menestyä hyvän tunnelman avulla
- Tulevaisuuden työntekijäkokemus
- Tulevaisuuden asiakaskokemus
- Johtaminen
- Esiintyminen ja viestintä
- Tapahtumien tunnelmamuotoilu
- Stand up

Marjon voit tilata puhujaksi, valmentajaksi, työpajan vetäjäksi tai tapahtumasi esiintyjäksi.

Tuotanto

Tunnelmajohtaja, Alma Talent 2018
Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro 2016