Sari Peltoniemi

 Sari Peltoniemi Lataa painokelpoinen kuva

Lempäälä

Kirjailijavierailut
Työpajat
Virtuaalivierailut
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kerron kirjallisuudesta kaiken ikäisille innostavasti ja vuosien kokemuksella.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Kirjoitan pääosin lapsille ja nuorille. Olen tehnyt kirjailijavierailuja 2000-luvun alusta saakka. Useimiten kerron omista teoksistani ja kirjailijan työstä, mutta toisinaan sovitaan jokin teema, kuten fantasia, kummitustarinat tai vaikka kirjoittaminen ylipäätään. Jos on tilan puolesta mahdollista, niin pidän oppilaille vierailun alussa pienen visailun tai jonkin muun harjoituksen, johon kaikki voivat osallistua. Vierailuun voidaan myös liittää työpajan pitäminen.

Mitä teen vierailulla?

Voin puhua kirjallisuudesta, kirjailijan työstä tai kirjoittamisesta ylipäätään. Kerron omasta tuotannostani taustatarinoiden ja sattumusten kautta sekä kirjavinkkari-tyyliin. Vastaan oppilaitten kysymyksiin, ja melkein aina sen voi tehdä pienen tarinan avulla. Minulla on opettajatausta, joten luokkahuone on tuttu paikka: pystyn arvioimaan tilanteita ja valtsemaan toimintatapoja sen mukaan.

Aikuisille olen esiintynyt esim. koulutuksissa. Voin kertoa vaikkapa työstäni ja teoksistani tai kirja-alasta yleisesti. Otan tilaajan toiveet huomioon.

Tuotanto

http://www.nuorisokirjailijat.fi/peltoniemi-sari.html