Hanna Päivärinta

 Hanna Päivärinta Lataa painokelpoinen kuva

© Ilkka Saastamoinen / Tammi

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Sanavalmis prosaisti! Helsinkiläinen esikoiskirjailija, jonka sydän sykkii kirjakeskusteluille kaiken ikäisten kanssa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen tottunut esiintymään työni puolesta joogaohjaajana ja viestinnän ammattilaisena, mutta erityisesti nautin, kun pääsen keskustelemaan kirjoittamisesta, kirjallisuudesta ja lukemisesta.Esikoiskirjani Pidä minua vielä (2022) teemat käsittelevät mm. äitiyttä, naiseutta, rakkautta, identiteettikriisiä ja ikuisesti eri suuntiin repivää turvan ja vapauden kaipuuta.Olen nuoresta asti haaveillut kirjailijan ammatista ja sitä kohti olen hiljalleen kulkenut. Toivon voivani kannustaa kaikkia kirjoittamisen ja lukemisen pariin, sillä kaiken epävarmuudenkin keskellä, ne ovat antaneet elämääni niin paljon.Kirjoittamisessa minulle on tärkeää mm. kielen rytmi, tunteen välittäminen ja rehellinen ilmaisu.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mieluusti siitä, mitä lukeminen ja kirjoittaminen merkitsevät minulle. Tavoitteeni on madaltaa lukemisen ja kirjoittamisen kynnystä.

Keskustelen mielelläni niin esikoisromaanistani, omasta kirjoitustyöstäni kuin kirjoittamiseen liittyvistä oletuksista, haasteista ja kirjoittamisen voimauttavasta puolesta.

Voin kertoa lisäksi myös:

*luovuudesta ja itseilmaisusta
*luovan kirjoittamisen opinnoista
*luovaan työhön liittyvästä epävarmuuden ja intohimon ristivedosta
*minkälainen merkitys esimerkiksi joogalla ja liikunnalla on kirjoittamisessa

Ohjaan mielelläni kirjoitusharjoituksia, joihin voi yhdistää joogasta tuttuja hengitys- ja läsnäoloharjoituksia sekä intuitiivisen kirjoittamisen metodeja.

Suunnittelen kunkin vierailun sisällöt toiveiden mukaan.

Tuotanto

"Pidä minua vielä", romaani (Tammi 2022)