Salla Nazarenko

 Salla Nazarenko Lataa painokelpoinen kuva

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Monipuolinen tietokirjailija ja journalisti, tuntee niin Venäjää kuin korruptiota. Available in English and Russian too.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen tietokirjailja ja journalisti, joka on kiinnostunut mm. Venäjästä, seksistä ja korruptiosta. Seuraava tietokirjani käsittelee antibioottiresistenssiä ja ilmestyy keväällä 2021. Lisäksi toimin mediatutkijana ja korruptionvastaisen järjestön puheenjohtajana.
Puhun mielelläni yhteiskunnallisista aiheista kuten vallasta, seksuaalisuudesta, naisten asemasta ja hyvästä hallinnosta. Olen esiintynyt mm. oppilaitoksissa, erilaisissa seminaareissa ja yksityistilaisuuksissa puhuen Venäjästä, korruptiosta, jopa julkisesta esiintymisestä. Olen myös juontanut tilaisuuksia ja vetänyt paneelikeskusteluja. Olen myös intohimoinen kaunokirjallisuuden ja teatterin kuluttaja, joten puhun mielelläni kulttuurin puolesta.
I am a non-fiction writer and a journalist that has written about Russia, corruption and sexuality, among other things. I am also an experiencer host and facilitator of events. In addition to my native Finnish, I can speak in Russian and English.

Mitä teen vierailulla?

Voin puhua korruptiosta Suomessa ja kansainvälisesti, kirjallisuudesta ja seksuaalisuudesta sekä Venäjään liittyvistä aiheista. Voin pitää luentoja tai interaktiivisia työpajoja.

Tuotanto

Ihana kiihko - miksi seksi on niin tärkeää. 2016, Into
Neumann - Dingo-Kipparin lokikirja. 2017, Into
Korruptio Suomessa (yhdessä työryhmän kanssa). 2019, Into