Miia Moisio

 Miia Moisio Lataa painokelpoinen kuva

© Arto Wiikari

Ylöjärvi

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen kirjailijana syväluotaava ja pohdiskeleva kirjoittaja, esiintyjänä selkeä, lämminhenkinen, läsnäoleva ja yleisön huomioiva puhuja.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen kirjoittanut ja esiintynyt paljon. Olen kaikessa työssäni kirjoittanut, opettanut ja ohjannut sekä luennoinut. Esikoiskirjaani Toivon kirja masennuksesta on luonnehdittu menestyskirjaksi, joka on omakohtaisuudellaan ja lämminhenkisyydellään koskettanut monia masennuksesta kärsiviä, heidän läheisiään ja ammatti-ihmisiä. Toinen kirjani Lupa surra (2019) on sekin saanut hyvän vastaanoton.

Kirjojen ilmestymisen jälkeen minua on kutsuttu puhumaan televisioon, radioon, kirkon tilaisuuksiin, koulutuksiin ja moniin lehtiin. Aiheista luennoiminen onkin kirjoittamisen ohella rakkainta työtäni ja olen aina hyvilläni, kun minua kutsutaan puhumaan itselleni läheisistä teemoista.

 

Mitä teen vierailulla?

Omia erityisalueitani ovat aikaisemmasta työstäni tuttu oppiaine sielunhoito ja sitä lähellä olevat teemat. Olen luennoinut myös läsnäolon teemoista, surusta, masennuksesta, häpeästä, naiseudesta, kehollisuudesta, omista rajoista, jaksamisesta, kriiseistä selviytymisestä, tunteista ja niiden kohtaamisesta.

Nautin siitä, että saan puhujana kertoa hyvinvoinnin teemasta, oivalluttaa, keskustella aiheesta osallistujien kanssa ja kohdata niitä tunteita, jotka heräävät, kun aihe osuu kuulijaan jollain tavalla.

Minua on luonnehdittu myötätuntoiseksi, hyväksyväksi ja selkeäksi esiintyjäksi.

Tuotanto

Lupa surra, 2019, Otava
Toivon kirja masennuksesta, 2018, Otava