Heidi Mäkinen

Tampere

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen 64-vuotias nainen, alkuperäiseltä ammatiltani lääkäri ja olen kirjoittanut kaksi humoristista romaania. Esikoisromaanini “Ei saa mennä ulos saunaiholla” julkaistiin 2016 ja toinen “Ei saa elvyttää” helmikuussa 2020. Kirjoitan kolmatta romaaniani, jonka tapahtumat sijoittuva 1980-luvun Kuopioon.

Olen opiskellut kirjoittamista Viita-akatemiassa 2009-2012 ja käynyt lisäksi erilaisia kirjoituskursseja mm. Oriveden opistossa. 2008 lähtien olen pitänyt suosittua blogia “Ei saa mennä ulos saunaiholla”.

Lääkärinä olen saanut paljon esiintymiskokemusta ja pitänyt paljon esitelmiä erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Olen esiintynyt kirjamessuilla, Tampereella Roosalupilla ja lukupiireissä. Olen pari kertaa haastatellut kirjailijakollegaa eri tilaisuuksissa. Pidän esiintymisestä ja minulla on pakkomielle siitä, että minun pitää olla hauska.

Mitä teen vierailulla?

Voin puhua siitä minkälaista on olla lääkäri ja kirjailija. Minulla on kokemusta siitä, miten viiskymppisenäkin voi löytää uuden intohimon kirjoittamisesta. Kerron mielelläni taustastani ja kehittymisestäni kirjailijaksi ja siitä miten kirjani ovat syntyneet.

Tuotanto

Ei saa elvyttää, Karisto 2020
Ei saa mennä ulos saunaiholla, Karisto 2016