Melli
Maikkula

 Melli Maikkula Lataa painokelpoinen kuva

© Tiitus Petäjäniemi

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2017 palkittu käsikirjoittaja, jonka töihin kuuluvat mm. Putous ja Katto-lyhytelokuva. Olen valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta ammattikäsikirjoittajaksi 2010 ja ollut kirjoittamassa noin kahtakymmentä tv-sarjaa ml. Putous, Onnela, Downshiftaajat, Pasila 2.5. The Spin-Off, Antti Holma Show, Hyvät ja huonot uutiset, Idols, Kimmo, Kolmistaan ym. Lisäksi kirjoitan näytelmiä ja elokuvia.

Mitä teen vierailulla?

Voin kertoa elokuva- ja tv-käsikirjoittajan työstä ja näyttää myös tuoreita videoklippejä käsikirjoittamistani tv-sarjosta ja elokuvista. Toteutan myös rentoja pienoistyöpajoja eri-ikäisille yleisöille. Olen käynyt opettamassa/puhumassa alakouluissa, yläkouluissa, lukioissa ja ammattikorkeakoulussakin. Yleisö saa myös aina kysyä työstäni ja tv-sarjoista, joita olen käsikirjoittanut. Tavoitteena on tehdä käsikirjoittajan työtä näkyvämmäksi.

Tuotanto

TELEVISIO:
Onnela
Putous
Hyvät ja huonot uutiset
Tarinanmetsästäjät
Pasila 2.5. - The Spin-Off
Antti Holma Show
Downshiftaajat
Kimmo
Kolmistaan
Miitta-täti

ELOKUVA:
Katto
Naisen nimi
Me Rosvolat