Pasi Luhtaniemi

 Pasi Luhtaniemi

Jyväskylä

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Olen kirjoittanut kaksi jännitysromaania, Sokea piste (2013 Ateena) ja Viattomat (2015 Aarni). Löydät teoksista parhaiten tiedot sekä kritiikit kustantajien sivuilta http://www.atenakustannus.fi/tilaukset/kirja/556 ja http://kustannusaarni.fi/viattomat/

Kirjailijantyöni ohella olen kirja-alan monitoimi-ihminen. Olen kustannus Aarnin kustantaja, jonka lisäksi olen Suomen maakuntakirjailijoiden kirjoittajavalmennuksen vastuuvalmentaja. SMKK järjestää kaikkialla suomessa 2-vuotista valmennusta ihmisille, jotka haaveilevat oman kirjan kirjoittamisesta ja haluavat kehittyä kirjailijoina.

Mitä teen vierailulla?

Kerron mielelläni omista kirjoistani, mutta yhtä mielelläni kerron tarinasta ja sen kerronnasta, kirjoittamisesta ajattelemisena ja elämäntapana.

Voin pitää erityisesti romaanin ja novellin kirjoittamisesta vaikka lyhyitäkin kirjoituspajoja, joiden tarkoituksena on saada osallistuja eteenpäin oman tekstin kanssa. Pajan toteutus päätetään tilaajan kanssa hyvissä ajoin etukäteen.

Tuotanto

Olen kirjoittanut kaksi jännitysromaania, Sokea piste (2013 Ateena) ja Viattomat (2015 Aarni).

Löydät teoksista parhaiten tiedot sekä kritiikit kustantajien sivuilta http://www.atenakustannus.fi/tilaukset/kirja/556 ja http://kustannusaarni.fi/viattomat/