Markus
Laakso

 Markus Laakso Lataa painokelpoinen kuva

© Jan-Peter Palmunen

Kuopio

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Pohjois-Savo

Kuvaus

Olen vuonna 1976 syntynyt tietokirjailija, muusikko, toimittaja ja valokuvaaja. Olen erikoistunut etenkin musiikki- ja kulttuuriaiheisiin. Esikoistietokirjani käsitteli kansainvälisesti poikkeuksellisen hyvin menestyneen Amorphis-yhtyeen historiaa. Muusikkona olen julkaissut viisi täyspitkää albumia ja yhden EP:n Kuolemanlaakso- ja Chaosweaver-yhtyeideni kanssa. Olen kirjoittanut ja kuvannut freelancerina kymmeniin lehtiin ja lukuisille muille toimeksiantajille vuodesta 2004 saakka.

Pyrin tietokirjailijana kertomaan tarinan totuudenmukaisesti ja informatiivisesti mutta myös viihdyttävästi ja mukaansatempaavasti, sillä arvostan samoja piirteitä myös tietokirjojen lukijana.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni niin kirjastani kuin kaikesta populaarimusiikkiin tai kirjoittamiseen liittyvästä. Erityisosaamisalueeni on metallimusiikki, mutta minulla on laaja tietämys myös muunlaisesta musiikista.

Esiinnyn mielelläni paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Esiintymistyylini on rento ja asiallinen mutta myös hauska, jos tilaisuus sitä vaatii.

Tuotanto

Amorphis (Like Kustannus Oy, 2015)
Amorphis – Die Officielle Biographie (Edition Roter Drache, 2016), saksankielinen käännös