Salla Kuuluvainen

 Salla Kuuluvainen

Helsinki

Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Olen helsinkiläinen kansalaisaktivisti ja kirjailija. Olen kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen kaupunkiviljelystä, ja tehnyt vapaaehtoistyötä erilaisissa kaupunkiviljelyyn, kumppanuusmaatalouteen ja lähiruokaan liittyvissä projekteissa.

Juuri nyt minulla on työn alla kirja vapaaehtoistyön johtamisesta. Ryhmäprosessit, kansalaisjärjestötoiminta, järjestöviestintä ja vapaaehtoistyö ovat minulle tuttuja työskentelystä järjestöalalla.

Mitä teen vierailulla?

Olen luennoinut kaupunkiviljelystä monenlaisille yleisöille viestintätoimistojen väestä yliopisto-opiskelijoihin ja puutarhureihin, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Olen esiintynyt mm. messuilla, kirjastoissa, konferensseissa, yksityistilaisuuksissa ja auttanut aloittelevia kaupunkiviljelijöitä erilaisten viljelyprojektien käynnistämisessä.

Minulta luonnistuvat myös käytännönläheiset työpajat liittyen puutarhanhoitoon, kasvisruokaan, keittiökosmetiikkaan tai vaikka saviuunin rakentamiseen! Järjestöjä autan mieluusti paremman vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa. Luennoinnin lisäksi käytän osallistavia fasilitaatiomenetelmiä.

Tuotanto

Kaupunkiviljelijän opas, WSOY 2013