Jussi Konttinen

 Jussi Konttinen Lataa painokelpoinen kuva

© D.R.

Tampere

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Jussi Konttinen vie yleisöluennollaan kuulijat ihmeiden ja ikiroudan Siperiaan. Esitys sisältää puhetta, kuvaa, videoita sekä rekvisiittaa.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittanut tietokirjan Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa, jonka HS Kirjat julkaisi 2019. Se on ”tieto- ja seikkailukirja”, joka perustuu perheemme elämään ja toimittajana tekemiini matkoihin Jakutiassa ja muualla Siperiassa 2016-2018. (ks. esimerkiksi HS Kuukausiliite). Päivätyönäni olen Helsingin Sanomien sunnuntaisivujen toimittaja.

Olen valmistanut Siperia-kirjasta yleisötilaisuuden, jonka olen esittänyt Oodissa Helsingissä, Turun kaupunginteatterissa, Oulun kaupunginkirjastossa ja lukuisissa kirjastoissa eri puolilla maata täysille saleille. Esityksen kesto on tunti + mahdolliset yleisökysymykset, esitys sisältää valokuvia, videota ja ääntä.

Mitä teen vierailulla?

Siperia-esitykseni kesto on tunti + mahdolliset yleisökysymykset, esitys sisältää valokuvia, videota ja ääntä. Mukana on myös rekvisiittaa, johon yleisö pääsee tutustumaan.

Tuotanto

Siperia - suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa. HS Kirjat, 2019
Etelä-Kuola - lähelle kauas. RAMK, 2008.
Sankarimatkailijan Komi. Like, 2007.
Sankarimatkailijan Arkangeli. Like, 2005.
Diskosad andegraund. Tampereen yliopisto, 2000.