Anu Kiiveri

 Anu Kiiveri Lataa painokelpoinen kuva

© Bayleigh Vedelago

Vantaa

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen helsinkiläinen tietokirjailija, joka on erikoistunut hyvinvointi aiheisiin. Kirjoitan freelance pohjalta myös lehtijuttuja muun muassa matkustamisesta yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen elämään. Olen aiemmin kirjoittanut myös niin ikään hyvinvointi aiheista blogia muun muassa FIT, Iltalehti ja Kauneus&Terveys lehtien nettisivuille. Olen myös opiskellut ravintoneuvojaksi sekä personal traineriksi. Elän niin kuin kirjoitan.

Ensimmäinen kirjani Rock’n’Roll Juicer (Like 2015) on visuaalinen tietopaketti mehustamisesta, sen hyödyistä ja siitä, kuinka mehustaminen kannattaa aloittaa. Kirja sopii kaikenlaisille mehustajille ja käsittelee aihetta hieman erilaisesta näkökulmasta kun muut vastaavat kirjat. Kirjan muut tekijät ovat Jyrki Linnankivi ja Ville Juurikkala.

Toinen kirjani Kaunis, terve ja hyvinvoiva (Bazar Kustannus 2017) on kokonaisvaltainen paketti hyvinvoinnista. Kirjassa käsitellään muun muassa ravinnon merkitystä, liikuntaa ja sisäistä hyvinvointia. Kirja sisältää paljon kauniita kuvia, ruoka – ja liikuntaohjeita. Kerron ja opastan helposti ja käytännöllisesti kuinka pitää itsestään huolta kaiken ikää. Kirja on helppolukuinen ja hyvä opas käytännönläheiseen hyvinvointiin.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis puhumaan hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Luento sopii erityisesti tytöille ja naisille, jotka haluavat helposti ja käytännönläheisesti pitää itsestään huolta. Etenkin terveellinen ravinto, monipuolinen liikunta ja mielen hyvinvointi ovat mieltäni lähellä. Pidän mielelläni työpajoja esimerkiksi mehustamisesta tai smoothien juomien tekemisestä.

Tuotanto

Kaunis, terve ja hyvinvoiva (2017, Bazar)
Rock'n'Roll Juicer (2015, Like)